.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a întrebat:

Spitalul "Marie Curie" are nevoie de noi!
Este necesara strangerea sumei de 500000 de euro pentru crearea Departamentului de Cardio-Chirurgie!
NOI putem ajuta trimitand un simplu sms la numarul 858(veti fi taxati cu 2 euro). Prin NOI multi copii vor putea fi salvati!
Eu, parintii si prietenii am trimis sms-uri! Sper ca VOI, oamenii buni de pe TPU.ro,sa faceti la fel! Voi posta mai multe link-uri si sper sa fiti alaturi de mine!
[am ezitat sa va anunt acest lucru deoarece nu stiam daca este permis pe site]
Va multumesc tuturor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| inimacopiilor a răspuns:

Va multumim foarte foarte mult pentru ajutor - tpu.ro pentru gazduire, voua pentru SMS-uri, pentru ca scrieti despre campania noastra, pentru ca, astfel, lucrati impreuna cu noi!
Multumim mult.
Asociatia Inima Copiilor
http://www.inimacopiilor.ro

9 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Multumesc de anunt Mihai, n-am stiut, dar acum am trimis si eu... Sper ca sa fie cat mai multi cei care citesc mesajul tau... si cel al Blondei_supreme... Cu putin poti fi de mare ajutor... Pentru ca vorba aia - pic cu pic se aduna

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Eu o fac acum.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Bravo laurym! Felicitari!happy

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Nu am postat eu Hashe.Blonda_Suprema a postat.
Va multumesc ca ati acordat atentie acestei campanii!
In curand voi mai posta detalii si despre alte campanii.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Da Roxi, ai dreptate.''pic cu pic...''... dar imi pare rau ca decat voi, cei buni, ati dat atentie acestei campanii si sunt dezamagit de atitudinea celorlalti de pe TPU.ro...care au ales sa se certe, sa se intepe unii pe ceilalti...
Oricum va multumesc voua si sunt sigur ca se vor strange banii necesari.

| hashe86 a răspuns:

Si eu am trimis de cand am vazut spotul pe tv
liana stanciu face din nou o treaba nemaipomenita

si felicitari "mike"winking ca promovezi astfel de actiuni/campanii. daca nu ma insel tot tu ai postat ceva legat si de de infiintarea registrului donatorilor de celule stem pentru cei cu leucemie. e bine venit. asa ca oridecate ori afli de astfel de campanii informeazane si pe noi.

| Diva a răspuns:

Eu am trimis sms de mult timp

| inimacopiilor a răspuns:

Va multumim foarte foarte mult pentru ajutor - tpu.ro pentru gazduire, voua pentru SMS-uri, pentru ca scrieti despre campania noastra, pentru ca, astfel, lucrati impreuna cu noi!
Multumim mult.
Asociatia Inima Copiilor
http://www.inimacopiilor.ro