Da, poate, daca este dat asupra lui prea mult, sau daca agresorul este alergic la unul din produsele cu care s-a fabricat acel spray, putand sa-i provoace probleme respiratorii mari, soc anafliatic samd care pot duce la moartea lui.
De propriile forte de ce nu te folosești? Dai una in barba și aia e, nici nu știe ce l-a lovit.Rar se întâmplă să omori pe cineva cu spray paralizant.
Daca e vreun maruntel, poate ca i-as da. Dar daca e ditamai malacul cu ceafa groasa, nu imi pot pune mintea cu el. Trebuie recursa la alta modalitate, de-asta intrebam de sprayul paralizant.
Da-i cu spray-ul daca se ia aiurea de tine, si cu parul Întrebarea este ipotetica ma gândesc. Eu nu am nevoie de spray, dar as fi în alerta daca ar veni unu la mine care e dulap având în vedere ca nici eu nu sunt deloc o așchie, dar oricât de mare e daca ii dai una bine in barba, ii dai fatala. Dacă e cocalar da-i și din partea mea
Bine,trebuie sa ai forță nu gluma sa se întâmple asta
Criminal e Gabico asta ahaha
Am văzut și la de ăștia ce se dau mari bătăuși ( in capul lor) ca în timpul unui meci oficial ii dăduse cât o putut una la bijuterii, ala o rămas pe jos minute bună, a câștigat și meciul nu e o idee deloc rea dar dacă vin mai mulți pe tine nu știu cum ai putea sa le dai la toți la oo, tot spray-ul e mai eficient, ii dai în ochi, apoi la oua
Odată ii dăduse un gunoi la un tovarăș cu spray-ul și ca să treacă efectul acela "paralizant " o aprins o bricheta și i-o ținut-o lângă ochi
Da, daca are probleme respiratorii, astm bronsic sau daca e alergic la una din substantele chimice, poate face soc anafilactic care e letal in lipsa ingrijirilor medicale rapide.
andrei213 întreabă: