Incearca sa le tai scurte si da-te din belsug cu crema hidratanta. iar cand lucrezi, incearca sa le protejezi(de ex. cand speli, foloseste manusi de menaj). daca nu e nimic grav ar trebui sa se regenereze in scurt timp.
Ia un lighenus cu apa rece, si toarce o lamaie. Tine-ti mainile cateva minunte acolo (pe-asta am citit-o eu intr-o revista )
Ai putea sa mergi la manichiura sa iti puna putin gel pentru a fi mai rezistente.. dar asa trebuie sa mergi o data la 1-2 saptamani. dar daca tii la unghiile tale e ok.! sau ti le pilesti.
Nu le taia....lasale 2-3 zile nefacute... si pune intr-un castronel apa cu o lamaie taiata in bucati si stau odata pe zi macar 20 de min cu ele in pac ( apa calduta) eu asa fac si toata lume ma intreaba daca sunt false... dar acum k scoala trebuie sa le tai:* si nu-ti pune nikodata unghii false ti le nenorocesti de tot pe cele naturale
Ai lipsa de calciu draga mea. si eu am avut probleme asemanatoare si m-au ajutat extrem de mult Daily Formula. gasesti pe redis.ro
byebye
Cauta la farmcii "tratament pentru tratarea unghiilor cu vitamina B". eu il folosesc si mi s-au intarit unghiile, nu se rup. consta aprox 4, 60 lei, eu il am de 2 ani si inca mai am aproape jumatate de sticluta
Iti dau un sfat..mama folosea un fel de lac cu vitamina B5 parca si zicea ca e extra ordinar de buna ...se gaseste in ori ce farmacie
Personal nu am folosit dar sint pe punctul de a-mi cumpara-la sfatul unei colege care a afolosit si este f multumita-solutia pentru ingrijirea unghiilor de la farmec...nu este scumpa, doar 5 ron, asa incit merita incercat
anonim_4396 întreabă: