Chiar daca vei ajunge sa scapi (putin probabil), din pacate ramai cu cicatrici toata viata. Condoleante.
Faci un vaccin: Anti JB1N1. Sau te duci la farmacie si intrebi de pastilele FuckUjB (nu necesita prescriptie medicala). Hell, frate acum pe bune . Alta obsedata de JB (fuk himmmmm helllllll). In primul rand, nu mai asculti nici o melodie de a lui, incearca sa il urasti, iti zici in minte: bleahhhhhhhh il urasc pe JB iakkkkkkk ce urat eeeeeeeeee doamneeeeeeee cum am putut fi obsedata de elllllllll iaaaaaaaaaaaaaaaak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fuk hiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. Sau infinteaza-ti un club cu membrii care il urasc pe JB (ca al meu) Ei te vor ajuta sa il uiti. Si te vei concentra si pe alti baieti din lumea asta. Sau cand ii auzi numele poti zice: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa imi zgarie timpanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ***mmmmmmmmmmm. Eu asa fac
Hell acum pe bune
Te vaccinezi. Desi, daca ai fost deja infectat, ar trebui sa te tratezi cu antibiotice puternice. Stii cum se zice, timpul vindeca toate bolile.
Chiar daca vei ajunge sa scapi (putin probabil), din pacate ramai cu cicatrici toata viata. Condoleante.
"Boala"? Ce boala? eu nu l-am placut nicioadata asa ca... Dar totusi incearca ce fac eu cu colegi mei la scoala:Lipim poza cu Justin Bieber in WC-urile scolii si vedem care nimereste mai sus.
Once a Belieber, always a Belieber.
In cazul tau, daca deja vrei sa scapi de febra Bieber, n-ai fost niciodata un belieber
just sayin
Daca ''boala '' ta e ceea ce cred eu gandeste-te asa : Sigur ca imi plac melodiile lui, are voce dar atat tot. E un fatalau care acum devenit celebru poate sa aiba ce fata doreste la picioarele lui. Ei bine nu si pe mine!
Nu e nicio boala . Incearca sa il scoti din minte pentru totdeauna... asta daca nu ai prietene care si in WC il viseaza pe JB si iti povestesc toata ziua despre el
Sincer,daca chiar ai avea boala asta, nu ai vrea sa scapi de ea.Deci,cum s-ar spune, nu ai avut boala asta niciodata!
Auhm. daca ai "boala justin bieber" inseamna ca esti fan/a. dar daca imi spui ca vrei sa scapi de ea. nu prea esti. so. daca esti fan/a de ce ai vrea sa scapi? whatever.
1)Tu nu ai fost belieber si nu esti
2)Nu ai cum sa scapi de bieber fever
2)Mai bine trezeste-te si nu mai visa ca esti belieber sau fan justin bieber
YepIsSuspended întreabă:
YepIsSuspended întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ofata122 întreabă: