| Antonia154 a întrebat:

Spuneti-mi cum sa scap de Boala "Justin Bieber"? Va rog ajutor, dau fundiţă.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| capisci a răspuns:

Chiar daca vei ajunge sa scapi (putin probabil), din pacate ramai cu cicatrici toata viata. Condoleante.

18 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Schimbă tratamentul și persoana!
Pa, pa.

| Jadis a răspuns:

Faci un vaccin: Anti JB1N1. Sau te duci la farmacie si intrebi de pastilele FuckUjB (nu necesita prescriptie medicala). Hell, frate acum pe bune laughing. Alta obsedata de JB (fuk himmmmm helllllll). In primul rand, nu mai asculti nici o melodie de a lui, incearca sa il urasti, iti zici in minte: bleahhhhhhhh il urasc pe JB iakkkkkkk ce urat eeeeeeeeee doamneeeeeeee cum am putut fi obsedata de elllllllll iaaaaaaaaaaaaaaaak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fuk hiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. Sau infinteaza-ti un club cu membrii care il urasc pe JB (ca al meu) Ei te vor ajuta sa il uiti. Si te vei concentra si pe alti baieti din lumea asta. Sau cand ii auzi numele poti zice: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa imi zgarie timpanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ***mmmmmmmmmmm. Eu asa fac laughing Hell acum pe bune

| Shery a răspuns:

Te vaccinezi. Desi, daca ai fost deja infectat, ar trebui sa te tratezi cu antibiotice puternice. Stii cum se zice, timpul vindeca toate bolile.

| IoNyShimotukushichi a răspuns:

Chiar daca vei ajunge sa scapi (putin probabil), din pacate ramai cu cicatrici toata viata. Condoleante.

| Sill a răspuns:

"Boala"? Ce boala? eu nu l-am placut nicioadata asa ca... Dar totusi incearca ce fac eu cu colegi mei la scoala:Lipim poza cu Justin Bieber in WC-urile scolii si vedem care nimereste mai sus.

| thegreatgatsby a răspuns:

Once a Belieber, always a Belieber.
In cazul tau, daca deja vrei sa scapi de febra Bieber, n-ai fost niciodata un belieber laughing
just sayin

Răspuns utilizator avertizat
| anyska a răspuns:

Daca ''boala '' ta e ceea ce cred eu gandeste-te asa : Sigur ca imi plac melodiile lui, are voce dar atat tot. E un fatalau care acum devenit celebru poate sa aiba ce fata doreste la picioarele lui. Ei bine nu si pe mine!

| Godfather a răspuns:

Nu e nicio boala straight face. Incearca sa il scoti din minte pentru totdeauna... asta daca nu ai prietene care si in WC il viseaza pe JB si iti povestesc toata ziua despre el yawn

| mODIN a răspuns:

Cannibal Corpse e raspunsul la toate intrebariile

| summergirl25 a răspuns:

Sincer,daca chiar ai avea boala asta, nu ai vrea sa scapi de ea.Deci,cum s-ar spune, nu ai avut boala asta niciodata!

| Conner a răspuns:

Ocupate cu alt ceva happy

| senrogas a răspuns:

KILL YOURSELF!

Glumeambig grin, doar ignora-l

| 777hazza a răspuns:

Indragosteste-te de un baiat din viata reala

| XxJustinBieberxX a răspuns:

Auhm. daca ai "boala justin bieber" inseamna ca esti fan/a. dar daca imi spui ca vrei sa scapi de ea. nu prea esti. so. daca esti fan/a de ce ai vrea sa scapi? whatever.

| beliebers a răspuns:

1)Tu nu ai fost belieber si nu esti
2)Nu ai cum sa scapi de bieber fever
2)Mai bine trezeste-te si nu mai visa ca esti belieber sau fan justin bieber

Întrebări similare