| DarkShina5566 a întrebat:

Spuneti-mi de cate ori pe zi se duce o persoana la toaleta? Stiu ca e o intrebare cam ciudata dar curiozitatea ma mistuie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

O persoana sanatoasa, care bea lichide in cantitate corespunzatoare( min. 2 l pe zi), urineaza de minim 5-6 ori pe zi.

| Zenithf a răspuns:

Pt. scaun este bine sa mergi cam 1 data pe zi. Si pentru nevoia mai mica de 4-5 ori pe zi.
Si mi-am amintit un banc: "Vai domnisoara, ce frumos aratati in aceasta toaleta" "Nesimtitule, inchide usa!".

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Eu merg dimineata si inca odata... Sau inca de doua ori... Sau de foarte multe ori daca beau ca porcu in weekend/tabere. big grin

| traficanta a răspuns:

Cam de 5-6 ori pe zi.

| CrazyTeenager a răspuns:

In functie de necesitatile fiziologice ale persoanei respective, oamenii sunt diferiti deci si nevoile acestora variaza.

| Iheartshoes a răspuns:

Pai de cate ori are nevoie happy
Cam de 5 ori.in general.
kiss