| roxxyale a întrebat:

Spuneti-mi niste trucuri pentru a mi se intari inchile.imi sunt foarte moi si mi se rup repede, spuneti-mi ce sa fac. funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| merylu13twilight a răspuns:

Un mod de a-ti intari unghiile este sa te dai cu intaritor sau sa te dai des cu lac de unghii.

| SandaMaria a răspuns:

Unghiile?big grin

este un tratament de la farmec cu vitamina b5.costa in jur de 6 lei.eu il folosesc si e foarte bunhappy

| vladsoare a răspuns:

Inchile? mi-am tot sufocat creierul si cred ca am ajuns la concluzia ca ai vrut sa scrii `unghiile` laughing

| Alexoutza a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema.O solutie naturala este sa iti prepari un gel pentru unghii.Modul de preparare este urmatorul:amesteci intr-un bol galbenusul si albusul de la un ou cu o lingura de ulei de masline si putina zeama de lamaie. Amesteci timp de 10 minute cu o lingura de lemn dupa care asezi bolul intr-un loc cat de cat racoros pentru 3 ore.Tratamentul se aplica in fiecare seara dupa baie, timp de 3 saptamani(atunci cand se termina poti prepara altul) in cantitati mici.Dar daca totusi acest tratament nu functioneaza(desi este foarte eficient) poti incerca uleiul de masline care se aplica prin masare sau produse de specialitate din cataloagele ORIFLAME.
Sper ca te-am ajutata.Bafta si multa rabdare. Funda?

| eu04 a răspuns:

Exista la farmacie o substanta care arata ca un lac de unghii. mi se pare ca e de la farmec. la mine a functionat. Daca nu o gasesti mai exista niste lacuri de unghii bune. Eu am de la Rimmel London si se numeste nail rescule arata roz dar nu e... Sper ca te-am ajutat.

NOname
| NOname a răspuns:

Ar fi bine, dacă le-ai da în fiecare seară cu ulei de ricin. Ar trebui să iei şi un supliment de calciu (Ca), Zn (se găseşte la farmacie). Şi mai există un tratament foarte ieftin, dar şi foarte eficient - umpli un vas cu apa călduţă, dezolvi câteva linguri de sare în ea, şi îţi ţii mâinile în apa sărată 20 min - 1 oră. Unghiile tale se vor întări simţitor, vor deveni mai sănătoase şi vor creşte mult mai repede. Există şi nişte lacuri pentru întărirea unghiilor de la diverse firme (dă o căutare pe google!). Iar zeamă de lămâie albeşte unghiile îngălbenite (poate vei avea nevoie cândva). Succes!

Întrebări similare