E foarte bun! BIODERMA Sebium gel moussant purifiant. Am folosit Bioderma.intr-o saptamana au trecut cam jumatate.sunt foarte multumita de acest produs si il recomand persoanelor cu acnee.La fel de bun este si Skinoren(gel/crema). Ambele produse se folosesc dimineata si seara. Cere la farmaciue aceste produse.Pt mine aceste produse fac minuni Incearca si RETIN-A e foarte bun.
Eu folosesc de aproape o luna, zineryt.Eram plina de acnee,si mi-am dat cu el de doua ori pe zi,cu fata curata, si acum pot spune ca imi apar cosuri doar la menstruatie, pentru ca se usuca iar semnele dispar!
Mi-au disparut cam la o saptamana de folosire!
In primul rand nu incerca sa iti spargi cosurile care nu sunt coapte. In al doilea rand du-te la dermatolog si vezi ce-ti spune. Eu am fost doar ca avea niste cosuri pe frunte si pe obraji si unu` pe barbie si mi-a spus sa-mi iau de la Elmiplant solutie astrigenta si crema-intr-o luna iti trec. dupa o saptamana doua apar imbunatatiri. Numa` bine! vot?
Eu fac asta in fiecare zi si merge, dar acum depinde si de ten. Pune intr-un bol o lingura de apa si 3 linguri de otet.Da-te pe fata cu acest amestec si spala-te pe fata. Sper sa mearga :*
aureliaghindoac întreabă: