| Andreeaea19 a întrebat:

Spuneti-mi si mie pentru dureree de cap insuportabila ce pot sa fac? rmn nu ma ajuta deloc nu-mi vindeca capul si durerea de spate,picioare, mana dreapta ma doare dar in special capul, am fost la pshiholog, sunt afectata vreau sa ma vindec o data la cap sunt afectata din aprilie

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

RMN-ul este o investigatie, o analiza, el cauta o tumora sau o alta leziune in cap. Nu iti amelioreaza durerea, nu acesta este scopul lui, el practic iti face o poza foarte detaliata. Daca RMN-ul nu a descoperit nici o elziune, ar trebui sa mergi al un neurolog (care iti va da un tratament), la un oftalmolog (e posibil sa ai nevoie de ochelari), la un ORL-ist (o sinuzita poate da aceste simptome) si la un psihiatru (adesea bolile psihice debuteaza cu dureri trenante de cap)

| IsabelaIssa a răspuns:

Nu stiu daca ai fost la doctorul potrivit...psihologul nu te vindeca de spate, picioare etc. Cauta doctori cu specializare in ce problema ai tu mai exact.

| LordCroft a răspuns:

Ai incercat sa iei ibuprofen?