Eu ti-as recomanda masca cu argila luata de la farmacie si numai intr-un pahar sau mic borcanel de sticla sa faci amestecul cu putina apa si o lingurita de argila, ca o pasta, pe care o intinzi pe fata si stai asa relaxat, intins pe pat 1/2 ora si o poti face de cate ori/saptamana vrei si cu siguranta ca vei fi multumit de rezultatul obtinut. Trebuie insa, sa ai mare incredere in produsele pamantului care ne sunt, mereu la indemana si nu neaparat in cremele scumpe ce au doar reclama pentru a fii vandute. Dupa aceasta masca speli usor si clatesti din abundenta si te tamponezi fin cu un prosop curat de fata si apoi dai cu o crema romaneasca Apidermin ce contine laptisor de matca si nu este grasa, ea intra in piele si hraneste, caci are prosusul stupului. Cu bine Lucien.
Kryssty13, pe de o parte iti voi recomanda o dieta stricta, fara chipsuri si sucuri carbogazoase, fara mezeluri sau chestii supra colorate, cat mai multe legume crude si fructe; da, suna a bla-bla-bla dar e o garantie a calitatii unui regim sa mananci astfel! plus multe lichide, daca se poate sub forma apei plate, ceaiurilor.hidratarea te scuteste de un ten incarcat, asta-i clar.
apoi incearca sa faci sport, transpira, scoate toxinele si in felul asta din tine. ajuta, sa stii.
pe de alta parte, trebuie sa ai rabdare, sa nu-ti agrsezi fata cu fel de fel de smacuri cosmetice, ele actioneaza la inceput apoi vei obisnui tenul sa secrete si mai mult sebum.Mai degraba invata sa te cureti corespunzator, nu sta cu porii fetei imbaxiti, iritati, si nu-ti chinui cosurile.
Eu iti recomand chiar o sedinta la cosmetica, nu-i o atitudine de fetita asta, e vorba aici de a te ingriji intr-o perioada in care fata ta are multa nevoie de ingrijire.Si sedintele la cosmeticiana nu-s asa scumpe cum crezi, iar sfaturile pot fi gratis.
Mergi macar si intereseaza-te.
Mersi. am inteles ce vrei sa spui dar sa stii ca nu consum deloc snacasauri, foarte rar mananc mezeluri si chiar grasimi, sport fac in fiecarezi atat acasa cat si la sala dar am pielea foarte sensibila si asta nu imi place ca de la orice chestie imi poate aparea ceva... si de asta credeam ca exita ceva care sa iti faca tenul mai rezistent sa spun asa
onlychengs întreabă: