| Yrynella a întrebat:

Spuneti-mi va rog, am o problema transpir in exces, ceea ce nu cred ca este destul de normal chiar si pe vremea rece, eu tot transpir si nu sunt chiar atit de grasa sa zic ca asta ar fi o cauza, spuneti-mi va rog la ce doctor ar trebui sa ma duc ca sa fac o consultatie? stie cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| traveler a răspuns:

Aici ai un sfat medical, http://www.sfatulmedicului.ro/......esiva_1412
insa daca ai neplaceri un medic este cel mai bun sfat.☺

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu transpir mult iarna, e de la hainele groase.Fa zilnic dus da-te cu antiperspirant.

| MariaMirabell a răspuns:

Mergi la medicul tau de familie si el va sti unde sa te trimita sa descoperi cauzele. Eu am gasit intr-o carte despre plante ca ciaiul de salvie e bun printre altele si in cazul transpitatiei in exces mai ales al transpiratiei nocturne, si de asemenea, ceaiul de lavanda. Ceaiurile astea nu dau reactii adverse in schimb e posibil sa te ajute in problema ta. Poti eventual sa le incerci chiar daca mergi si la doctor.Sunt recomandate 2 cesti de ceai pe zi.