| emir a întrebat:

Spuneti-mi va rog, ce este hipertrofia cliroidelor anterioare si posterioare cu tendinta de formare de punte osoasa, dar cand la mamografie se depisteaza un nodul si se recolteaza secretie (nesanghinolenta) sanii dor usor, poate fi cancer de san? multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti sigur ca scrie "cliroide", eu cred ca este alt cuvant. Nici nu pot sa-mi dau seama ce investigatie este (m-ar ajuta daca mi-ai spune investigatia si zona - eu presupun ca este o radiografie de coloana si se refera la procesele clinoide).
Orice nodul si orice secretie pot semnifica cancer. Totusi, majoritatea nu sunt cancere. Pentru inceput, trebuie asteptat rezultatul examenului din secretie.

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mymed are dreptate. Eu am gresit.

| mymed a răspuns:

Probabil este vorba despre o radiografie de sa turceasca, procesele clinoide fiind proeminentele osoase care delimiteaza loja in care este localizata glanda hipofiza.