Fa alt test de sarcina, recomand cel cu barza de 7 ron daca nu ma insel, cred ca atat mai e in ziua de azi. sunt printre cele mai bune. urmareste instructiunile de pe cutie si nu ar trebui sa fie probleme. Prietena mea numai din astea foloseste si nu a dat gres pana acum #:-s
A doua liniuta apare intai roz foarte slab, iar pe masura ce sarcina evolueaza, apare mai intens colorat. Roz aprins, apare de-abiala vreo 10-12 zile de intarziere a menstruatiei. Daca in zona indicata pentru test apare o liniuta roz, oricat de palida, testul este pozitiv, iar posibilitatea de sarcina este mare (98%)
Depinde ce marca este testul, daca este test Barza atunci stai linistita ca asa apare la el o a doua liniuta stearsa, este un defect. Daca este alta marca, Sure Check sau alta este posibil sa fi insarcinata, repeta testul dimineata cu prima urina. Vezi ca daca apare o a doua liniuta dupa ce expira timpul de citire 10 minute nu este valabil.
Vis-a-vis de testele cu barza
felicitari sunteti mamica!
iar eu ma intreb de ce naiba ne refuzati mereu oralul noua baietilor - uite-asa ati scapa de stress si de cumparat teste de sarcina
Eu stiu ca trebuie sa apara 2 linii separate... dati-mi cineva un id de mess ca sa arat poza ...sunt foarte speriata.(((((((
Loredana96 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: