| buffymuff a întrebat:

Spuneti-mi va rog o crema anticosuri care ati incercat-o si ati scapat de tot de cosuri, care a functionat foarte bine, insa care nu costa prea mult, ceva mai accesibil pentru toata lumea.Dau funsa si multumesc.scuze categoria dar e printre cele mai vizitate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| χƒяυмυѕιкαχ a răspuns:

Crema nu stiu dar eu fac singura un fel de masca acasasi functioneaza imi fae fata super fina si e foarte sanatoasa pentru fata si cosuri, incearca... pune putin malai intr-o farfurie si putina apa da nu multa apa doar ca sa se faca ca o pasta dupa freacata pe fata si lasa cam 10 minute sa stea pe fata dupa spalate. sper sa te ajute asa fa si eoo sti ca suna cam prostesc da o am de la bunica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce crema vrei la Dragoste si sex?

| moniiq a răspuns:

Eu am folosit tetraciclina unguent.Mi-a fosr recomandat si chiar a fost bun. Ti-l recomand cu incredere.
Mult succes!