| anghelbogdan a întrebat:

Spuneti repede ce pot sa faca daca prietena mea a luat un nes intreg fara apa fara nimic? o doare capu si are febra

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| butterfly0165 a răspuns:

Da-i o pastila de cap cum ar fi ibubrofen, daca nu ai spune-i sa stea linistita in pat si sa se culce happy Funda?

4 răspunsuri:
| emima a răspuns:

Pai un nurofen sau paduden iar fi de folos si pe urma sa doarma

| Raamonikaa a răspuns:

Sa bea multa apa.

| ThePunisher a răspuns:

Ar trebui dusa la spital. Am mai auzit de intoxicatie cu cofeina, persoana respectiva tot asa, luase nes, si a trebuit sa mearga la spital. Deci nu e de gluma.

| AAD a răspuns:

Ce e un "nes"?thinking
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!