Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 19 Februarie 2025 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Prin ce se poate vedea cauza din care a aparut o roseata? In cazul meu la penis. Prin ce metode se poate afla cauza rosetii? Ca am fost la urolog si mi- a prescris o crema asa fara sa stie ce a cauzat ...? (mai mult)
Maxim cat timp poate fi ok sa mananci aceeasi mancare?
Am o cățelușa Amstaff și i-s-a umflat unul dintre sânii ce sa fac?
Cum naibii pot sa trec peste ideea că toți din zona m- au văzut că tremur și că au unii impresia că aș avea Parkinson când eu de fapt tremur de la anxietate, agorafobie! Când nu sunt in preajma...? (mai mult)
Dermatologul vede dacă consum droguri?
E adevarat ce se spune despre uleiul rafinat ca e foarte daunator?
Bună! mi s- a întâmplat de vreo 3 ori până acum, să mă enervez foarte tare și să simt o stare de moleșeală și să mi amorțească și să mă doară foarte rău mâna stângă, încheietură...? (mai mult)
Bună. Am obiceiul să-mi pocnesc cam foarte des oasele de la șolduri gen noada fundului. și de la o vreme a cam început sa ma doară. Ce as putea sa pățesc?
Bună seara, A mai comandat cineva de la Foodie Bucătarul? Am observat că valorile lor nutriționale afișate pe site nu corespund cu numărul de calorii/masă. De exemplu, o masă are 163 calorii/250...? (mai mult)
Bună ziua, vin și eu cu o problemă am fost la gastroenterologie ieri la care am vb cu dna doctor despre ce am avut, și la care mi s- a dar un diagnostic de constipație cronică la care mi s- a dat...? (mai mult)
E normal de la anxietate sa plângi pana vomiti? Am auzit ca asta fac unele persoane...
Vitaminele aqua cu zinc îngrașă?
Buna! Folosesc contraceptivele cicloprogynova de 3 luni. Luna aceasta s- a făcut 3 luni. Vreau să știu dacă pot schimba data de incepere a contraceptivelor. Adică eu am ciclu de 28 de zile iar menstruația...? (mai mult)
Salut vin și eu cu o nouă problemă să zic așa am fost la gastroenterolog și după ce am vb de ce am avut, a ajuns la concluzia ca am o constipație cronică, mi s- a dat un laxativ și niște ...? (mai mult)
Manualul DSM 5 confirma că anxietatea este o boala sau nu? Eu cunosc oameni cu schizofrenie și nu sunt chinuiți așa de rău cum sunt alții de la anxietate, agorafobie! Daca nu e o boala psihica de...? (mai mult)
Buna ziua, are cineva idee care este procedura pentru co-asigurare de sanatate? Merg la firma si apoi la casa de sănătate? Sotia trebuie sa fie cu mine?
Cum pot sa mă lupt și cum pot sa înving anxietatea de unul singur? Că pastilele nu și-au făcut efectul și nici 5 ședințe la psiholog :(
Salut! Am 12 ani și 1.74, în ultimul an am crescut foarte mult, undeva pe la 8- 10 cm, la 12 ani am mustata, dacă am mustata la varsta asta înseamnă că pubertatea mea s- a dus? Vreau sa știu...? (mai mult)
Ce e cand nu simti nevoia de a face scaun si cum se trateaza asta?
Va salut! Poate se pricepe cineva mai bine. Bunicul care se stie cu astm cronic a inceput din ianuarie sa aiba oscilatii de tensiune, dar de obicei era mai mare decat trebuia. S- a simtit foarte rau intr-...? (mai mult)
De care sampon trebuie folosit dupa ce renunti la samponul pentru matreata prescris de medic? Niste recomandari?
Buna ce păreri bune/proaste aveți despre anticoncepționalele Larisa Urmează sa le iau și eu și as vrea sa știu la ce sa ma aștept
De la ce credeti ca se poate declansa cancerul mai usor? De la o stare de enervare foarte accentuata sau de la alimentatia nesanatoasa facuta pe timp indelungat?
Ati avut vreodata o cearta cu cineva astfel incat sa va enervati atat de tare incat sa simtiti deranj in corp si sa nu mai aveti chef de nimic in acea zi? Cum s- a simtit deranjul in corpul vostru in acest...? (mai mult)
Bună ziua tuturor, ce părere aveți despre doamna doctor oftalmolog Xenia Dobre Galati, și dacă s-a operat cineva de strabism la dansa.
Salut TPU, fac sala de 4-5 luni,si in momentul de față sunt pe bulk, si as vrea sa va cer o idee de cina care sa aiba aprox 1000-1500 calorii si 50 proteine, multumesc.
Bună seara vin și eu cu o problemă să zic așa săptămâna trecută mai precis sâmbătă am mâncat un mujdei de usturoi la care mi s- a declarat o durere în partea stângă sub coastă, de atunci...? (mai mult)
Salut am un reflux gastroesofagian de vreo 3 săptămâni si ragai excesiv noaptea si nu pot dormi
Bună,am două abccesuri dentare, unu pe stânga pe gingie unde dintele mai are puțin și cade și celalalt pe partea dreapta sus unde mă doare puțin.
Daca fumez o țigară pe săptămână mi se v a întâmpla ceva?
Salut la toți, am o problemă de fiecare dată când tușesc simt o mâncărime în gât și în piept după când expir se aude un hârâit, o să mă duc să- mi fac un control ceva dar până atunci...? (mai mult)
Am simțit astăzi o înțepătură foarte puternica în urechea strângă și nu este prima dată când mi se întâmplă. Am băut și cola și de câteva nopți dorm doar câteva ore pe noapte. Este...? (mai mult)
Sunt pe TPU. De aproximativ 1 an folosesc spray nazal Rhinxyl HA de adulți, de la 11- 12 ani. Am o dependenta oribila. Când nu sunt racit, mă dau de vreo 3- 4 ori în fiecare nara, că altfel respira...? (mai mult)
Bună seara! Am și eu o întrebare care mă macină. Eu intru la liceu anul viitor și singura mea opțiune (din motive financiare) este științe sociale (singurul profil din orașul meu) și mă gândesc...? (mai mult)
Buna seara! Am avut ciclul menstrual din data de 6 februarie pana pe 12- 13. In ultimele doua zile nu mi- a mai curs nimic, iar acum pe 15 am avut o secretie maro. Oare este tot din cauza ciclului...? (mai mult)
Bună TPU ofer funda la cel mai bun răspuns am o problemă e de ieri dimineață a început să mi chiorăie matele și să mi fie rău (greață, și poftă scăzută de mâncare și diaree apoasă )Oricum...? (mai mult)
Ce înseamnă dacă pe analize scrie: Valori în afara limitelor admise pentru vârsta și sexul respectiv?
Ce forma și ce marca de magneziu ați folosit sau folosiți de obicei? V-a ajutat? Și-a făcut efectul? Pentru ce ați luat? Va ajuta in general magneziul?
Numai la COVID îți pierzi mirosul, sau și la alte viroze, gripe, infecții respiratorii?
Va salut am o mare problema deci ieri taiam cv cu un foarfece, m- am înțepat, iar de fr1ca sa nu mai mai certe ai mei le- am spus că m- am înțepat intr- un lemn si că ma doare, mi- au pus un ...? (mai mult)
Buna toată lumea, aș vrea sa îmi împărtășesc povestea și prin ceea ce trec de 5 ani. Totul a început când cu familia mea fiind în mașina m- a luat o stare de rău, mâinile îmi tremurau,...? (mai mult)
Pentru cei care au fost la ortopedie, cum se desfășoară controlul medical? Am probleme cu genunchii - piciorul drept care ma doare foarte tare + degetele de la ambele mâini ( în special degetul...? (mai mult)
Buna ziua. As dori sa știu dacă pot lua anticoncepționale înaintea menstruație. Ultima menstruație am avut- o in 3- 7 dec suntem in 14 feb și mie încă nu mi- a venit. Am făcut teste de sarcina...? (mai mult)
Bună tuturor! De aprox o luna de zile am niște dureri dese de cap, țin minte ca am început să le am după ce am adormit într- o seara cu parul ud în casa fiind mai frig. În ultimul timp mă doare...? (mai mult)
Poti sa simti durere la burta de la constipatie? Si daca da, cum se simte? Se simte din interior sau de la exterior de la piele?
Bună seara, am primit de la doamna doctor pentru fetita mea Vitamina C Arena soluție injectabila și Gluconat de calciu 94 sa le bea, mi- a scris pe cutie cât și cum sa le ia dar nu înțeleg nimic,...? (mai mult)
Bună, am luat niște pastile de ibrufen 3 la număr doar pe ore la 5 ore distanță cum e indicat acum 3 zile din cauza durerilor de dinții, am fost la stomatolog și am rezolvat cu dinții doar ca...? (mai mult)
Buna am mâncat un milka cookie oreo și mi s- a părut prea dulce, după ce l- am mâncat nu prea m- am simțit bine. Am simțit un pic de rău și căldură din corp, asa m- am simțit și ieri după...? (mai mult)
Bună ziua! De câțiva ani am mâncat foarte puțin și am slăbit! Din vara anului trecut tot am arsuri la stomac din cauza colecistului alungit (asa mi- a zis doctorul)! O fi din cauza ca nu am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?