Dupa cum am vazut nu ai primit vreun respuns care sa te ajute ci doar sa te mai intarate cu iesirile altora psihice anormale pentru un om, mai zic pentru animale care nu au gandire, dar sa trecem la ceva mai concret ce ti-as recomanda eu.in primul rand starea de nervozitate poate fi data si de o lipsa a magneziului din corp si pentru asta as zice sa iei o serie de magne B6, alta cauza ar fi probleme endocrinologice de ex cu tiroida aceea da niste reactii foarte urate de nervozitate si agitatie daca nu functioneaza bine, apoi stresul cred ca esti foarte stresat si de aceea esti asa sau o depresie care si aceea e periculoasa daca nu e tratata la timp cam astea ar fi in mare cauzele. acum ce poti face, sa mergi la medic sa spui cum te simti, sa iei magne B6, sa incerci sa nu te mai stresezi din orice sa nu mai pui la suflet totul sa te concentrezi sa fi mai calm mai relaxat sa te intrebi inainte:merita sa ma enervez asa, am o rezolvare daca ma enervez, sau mai bine rezolv cu calm problema si ma obisnuiesc cu problema respectiva? apoi fa lucruri care te calmeaza si iti face placere de ex.sa mergi la sport, asculta muzica buna relaxanta, ia lucrurile asa cum sunt fara sa te enervezi, spune-ti des in gand eu sunt calm nu ma enervez si respira adinc, ocupati timpul cu ceva placut iesi mult la plimbare relaxeaza-te intr-un parc, si alte multe lucruri mai pot sa te ajute, viata poate fi frumoasa fara sa ma enervez din orice, trebuie sa i inteleg si pe cei din jurul meu ca sa fiu si eu inteles si acceptat, cam astea ar trebui sa gandesti pentru ca situatia ta sa se schimbe gandeste mai pozitiv si mergi la dr. pentru elucidarea exacta a starii tale eventual un psiholog care sa te reechilibreze fizic si psihic astfel incat sa fi echilibrat mintal, trup, si suflet.succes.
La fel aici, dar am schimbat reactiile din fizice, in verbale, si injur atat de tare incat ma doare-n gat, iar uneori mai cedez si sparg ceva, sau pe cineva. E cam extrem psihologul. Macar incearca autocontrolul, si daca nu da rezultate, gandeste-te la ajutor medicamentos, ori psihiatric. Hai, sanatate! (psihica si fizica)
Pai bosss eu incerc sa ma controlez... dar ce pot spune ...nu e vb de injurat daram tot ce vad in cale... i-am dat o caramida de bca pe capota unuia doar ca a turat motoru la mine sa ma dau din fata lui ...eram la spital cu cineva si nu putea sa mearga si o duceam in bratze ala... a inceput sa tureze mototru la mine si sa tzipe sa merg mai repede ...si tot felul de chestiii foarte nasoale
Daca-ti insir infractiunile mele, ma salta astia de ma baga direct la parnaie pe viata. Tu i-ai dat cu caramida, eu i-am dat foc unei masini cand eram mic, fiindca stapanul ei ma parase la tata ca am spart o baraca cu un prieten, si-mi fracturase 2 coaste tata in seara aia, si de nervi, dupa 3 saptamani de planuri, am iesit afara noaptea si i-am dat foc masinii aluia. I-am spus acum cativa ani ca eu i-am dat foc la masina, dar n-a avut ce face, fara dovezi. Mie ce mi-ai recomanda? Sa ma predau?
Da, schimba-ti nick-ul ala de "băjeat șmecher", fii mai calm si mai fa si tu activitati de astea "de prosti" (teatrul te poate ajuta-curs) si asculta si muzica veche, te mai linisteste.
Scoala de corectie... si tie si lu' otonis. Da ce dracu faceti aici? va etalati in vandalizari
Da stai ca pot si eu, o data m-a enervat o pisica si am luat bata de baseball si am spart acvariul gol, am dat cainele afara in frig, m-am rastit la un surd...de fapt i-am vb cu voce tare am aruncat bastonul unui olog... dupa cel ce i-a furat portofelul
Da sa stii frate ca sunt agresiv... o data mi-am taiat unghiile, nu mai suportam...sa le vad asa lungi. ufffff crap de draci...
Ce copii fara probleme sunteti voi...
Consulta un endocrinolog Dr MUNTETEANU Policlinica MUNPOSAN cauta pe siteul lor www.munposan.ro
Salut! Pentru starea ta psiho-afectiva este recomandat ceaiul de busuioc. Este un foarte bun calmant, tonifiant si reconfortant al nervilor. Aceste accese nevrotice inopinate (pe neasteptate, dar determinate), se datoreaza factorilor stresori extrem de puternici... in plus, si datorita testosteronului... dht-ului...
Important este ca cei din jur sa te inteleaga, sa te sprijine, sa te ajutati, sa te sfatuiasca, sa te consilieze!
Toate cele bune si multa sanatate!
Avand in vedere ca traim in Romania e ceva normal, incearca sa fi mai indiferent la anumite chestii ce nu-ti plac sau daca nu, cititul, te relaxeaza...iti vorbesc din proprie experienta.