| redbull a întrebat:

Sti cineva cum poti scapa de transpiratie sa zic asa... Am impresia k sunt bolnav cu inima... Am inceput sa merg la sala de 2 luni de zile si de fiecare data cand ajung acasa pot stoarce tricoul... dar cel mai rau este faptul ca la sala in primele 5 min nu am nimic... dupa 5 min incep sa transpir de parca am stat afara in ploaie... stau si ma uit in jur si observ k sunt alti care au venit cu 1 ora inaintea mea si nu sunt asa de transpirati k mine... exista ceva medicamente care sa ma ajute...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mioara a răspuns:

Dute la un dr

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e nimic anormal cu tine si nici nu ai nici o boala. Nu esti invatat cu efortul si organsimul se adapteaza greu. Dupa cateva luni de sala, lucrurile se vor normaliza.

| cely a răspuns:

Nu iti face probleme. E ceva normal. Organismul se detoxifica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu transpir la greu, cind ma dau jos de pe bicicleta, am camasa fleasca.