Allinna, tu ai sa te superi ca noi tot insistam, mie imi place de tine pentru ca incerci sa cauti informatie dar nu trebuie sa fie litera de lege.afectiunile descrise in link-ul pe care l-ai dat pot apare si intr-o relatie sexuala banala.sau unele dintre ele apar chiar daca folosesti aceiasi foarfecuta cu partenerul, de exemplu.de fapt care este ideea ce vrei sa o transmiti, ca sexul anal si oral sunt doua practici care cresc riscul de cancer? ca sunt doua practici nerecomandate? eu cred ca aici vrei sa ajungi.eu iti respect opinia, dar ar trebui sa fii mai clara, in sensul ca dezvolti un subiect pe care nu-l stapanesti dar in care esti interesata.
Da, se pot lua si boli. Dar numai daca partenerul e bolnav sau primeste vreo boala pe parcurs. Dar asa te poti imbolnavi si prin sex genital. Depinde de starea organelor care intra in contact: nu trebuie sa aveti nici unul, nici calalat vreo rana. Si sunt si boli care pot fi luate, prin mucoasa gurii si organului genital. Ex. Candidoza, sifilisul se pot transmite si localiza si la gura. Candidoza poate aparea si datorita altor factori decat prin transmitere. Dar asa se poate lua si prin sarut. Nu este indicat sexul oral cu persoane necunoscute. Marea majoritate a bolilor sexuale au la barbat urme vizibile. Asa ca un mic control vizual poate sa-ti arate daca are vreo boala sau nu.
membru29700 este offline Add to membru29700's Reputation Reply With Quote
SFATULMEDICULUI.RO
Tinerii care fac anal neprotejat si apoi sex oral se imbolnavesc de ulcel gastro-duodenal si cand mergi cu asa ceva la medic rade de tine...
Vecina mea a practicat sex anal si oral protejat, in prezent nu mai are dinti in gura ca a facut paradontoza si diverse infectii, ultima data vegetatii veneriene si aureus, chiar daca a aplicat prezervativ mana inainte de a poune prezervativul a sustinut penisul si prezervativul s-a murdarit transmitindu-i boala. Are 50 ani, acum face tratamente ca are fisuri anale, desi s-a perotejat cu lubrefianti totusi au aparut fisuri si hemoroizi a platit pentru 4 hemoroizi tratamen la CLINICA PROLACTINE aproximativ 4. 000 lei si inca nu poate sa stea bine pe fund ca are dureri, abia merge, inainte avea vanturi si in public era balonata si se scapa usor pana la toaleta, acum nu mai poate minca decit regim si trebuie sa se protejeze sa nu se constipe si asa s-a terminat cu SEXUL ANAL. Trist pentru ca se putea si altfel nu meritau banii primiti pe sex ca s-au dus la doctori si nu va mai fi niciodata om, oricunm toata viata ei a fost doar o popusa, asa in spunem noi PUSA.
paulpop întreabă: