| chiftelutacrocanta a întrebat:

Stiati ca fructele nu se mananca niciodata in timpul mesei, sau direct dupa masa? Ele se mananca dupa masa cu 1 ora si inainte de masa cu 30 de minute,de preferat pe stomacul gol? Motivul este ca fructele nu sunt digerate niciodata de stomac,ele sunt digerate de intestinul gros,din aceasta cauza,ele nu trebuie sa fie amestecate cu mancarea din stomac niciodata,pentru ca astfel isi pierd vitaminele,iar tu vei manca fructe aproape degeaba? Odata mancate pe stomacul gol,fructele vor putea fi usor extrase de intestinul gros, dupa care vor fi digerate in aproximativ 30 de minute, fapt care duce la asimilarea regulata si binefacatoare a vitaminelor?

Voi cum procedati cu fructele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Daca ne-am lua dupa tot ce gasim pe net am fi fost dusi de mult.Dar, ma rog, fiecare cu parerea lui.Tu le mananci, banuiesc, dupa chiftele, nu?

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Tu chiar asa mananci fructele? Sau cand iti este pofta?

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Mananc atunci cand imi este pofta.Fac asta de mult timp.Incat pot spune ca nu am probleme cu sanatatea.

| darrio2007 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Daca ne-am lua dupa tot ce gasim pe net am fi fost dusi de mult.Dar, ma rog, fiecare cu parerea lui.Tu le mananci, banuiesc, dupa chiftele, nu?

| J0B0MAT a răspuns:

Pfff... da normal ca... stiam. laughing)

Eu le mananc oricand am pofta.O sa tin minte chestia asta de acum încolo.

| Anonimuserr a răspuns (pentru J0B0MAT):

Mănânci banane, portocale kiwi?

| J0B0MAT a răspuns (pentru Anonimuserr):

Rodii, piersici, struguri, capsuni, pepeni.....etc

Bravo. Uite o fată care este pro-mâncare sănătoasă ce militează pentru fructe, legume.

laughing)) n-ai mai vazut astfel de fete? Tie ce iti place sa mananci?

Salate, legume şi fructe dar astea exotice mai mult sau mai bine zis în principal astea ananas, papaya, kiwi, portocale banane.

Eu ador rodiilelove strucklove struck

| Radu284 a răspuns:

De unde ai luat informatia asta?

| MultiCore a răspuns:

Mănânci merele după o oră când bei și apa? Furazolidon băiete!