Da, metoda/teoria este a Dr d'Adamo (eat right for your blood type) si a tatalui sau. Cercetarile au inceput de prin anii 1950 si in America este o bogata literatura in domeniu.
Daca doriti puteti merge pe situl Dr D'Adamo si vedea mai multe amanunte - http://www.4yourtype.com/
Am incercat de vreo 8 ani teoria respectiva; lucreaza in mare parte - are si limitele sale, dar mie mi-a schimbat viata in bine.
Multumesc ca ai adus vorba "anelaubed"!
Toate bune si sarutam dreapta!
@Soothe:multumesc pentru apreciere.Pe mine m-a frapat grozav ceea ce am vazut la grupa mea de sange.Parca am vazut fisa medicala de la dr. de familie! Si m-am gandit ca suntem sortiti de la nastere cum sa murim!@lolita:eu zic ca esti foarte tanara si nu ai cum sa constati daca este adevarat sau nu, pentru ca suferintele se manifesta in general cand trupul este mai uzat.Sau daca esti perfect sanatoasa, iti urez asa sa ramai cat mai mult! Dar am mai auzit o vorba:"Nu exista om sanatos, ci doar om care nu stie ca este bolnav".
Interesant dar eu sunt gurupa 0 si-ti izc ca nu este asa cum se descrie mai sus.
anonima32 întreabă: