| Aileen a întrebat:

Stie careva ce gust trebuie sa aiba polenul crud poliflor tinut la congelator? mie mi se pare ca.i cam acrisor...eu il dizolv cu apa jumate de ora, in fine... e mai mult acrisor, e normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Polenul nu este dulce ca mierea, este mai acrisor.

Nu stiu cat de bine este sa-l tii in congelator, cred ca ar fi mai indicat doar la racoare, in frigider.

| Aileen explică (pentru Bula):

De unde sti chestile astea?

| Bula a răspuns (pentru Aileen):

Am apicultor in familie, am consumat si eu din produsele lui.
Iar in copilarie obisnuiam sa mananc si flori, imi placea gustul lor, mai exact chiar a polenului proaspat.
(salcam, tei, papadie etc.)

| Aileen explică:

Abia acum imi dau seama ce site de rahat unde toti prajitii isi dau cu parerea, pe toate siturile scrie ca polenul crud se tine la congelator, si BULA zice ca ar fi indicat la frigider sau la racoare. Sa te *** in gura. stergeti.mi contul cacanarilor xe administrati situ asta imputit ai faceti bani de pe urma prajitilor si inconstientilor. ma *** pe voi

| LPCTSTR a răspuns (pentru Aileen):

Dragul meu... dragul meu...
Ce s-a-ntîmplat dragul meu?
Eşti alergic la informaţie?
Dac' a zis omul că nu ştie, de ce sari aşa?