anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie careva un medic bun(consult in cazul cancerului mamar) in Baia Mare -Maramures? Lasati-mi numele s/saui date de contact.Va multumesc din suflet!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Iar?
Tu la 17 ani nu ai cancer, încetează, ai devenit depresivă.
Cel mult mergi după menstră la un medic ginecolog, o ecografie mamară.
Pa, pa.

| anonim_4396 explică (pentru Legiuitoarea):

Nu am 17 sau sub- am peste 18.
Intrebarile mele repetate te-au facut sa ajungi sa crezi ca sunt o adolescenta ''confuza'' ca sa zic asa(asta crezi tu).
Cat despre depresie probabil ai dreptate-cred ca toata femeile au aceasta teama-de a nu fi depistate cu cancer.
Iar eu nu ma tem neintemeiat:nu m-am lovit si totusi am nodul cat o nuca.Tu ce ai face in locul meu-nu ti-ar fi teama?
Mersi pentru sfat oricum-saptamana viitoare o sa merg la un consult iar apoi in urma sfaturilor medicului poate un film...

| Legiuitoarea a răspuns (pentru anonim_4396):

Bună.
Atunci cât ani ai?
Ești depresivă, numai la cancer te gândești!
La această boală să te gândești în ultima instanță.
Acel nodul este de natură hormonală, nu cancerigen, să-ți fie clar înțeles.
Nu te mai autodiagnostica, ai spus și săptămâna trecută, dacă nu mă înșel că vei merge la doctor, constat că acum postezi aproape aceleași întrebări sperând că vei găsi un răspuns "real" aici.
Mergi la medic și revino cu vești, 100% NU este cancer.
Pa, pa.