| Carina112 a întrebat:

Stie careva un tratament pentru mărirea sânilor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Implant cu silicon

| corbulalbrosu a răspuns:

S-ar putea ca raspunsul meu sa te intristeze sau sa te dezamageasca insa trebuie sa intelegi ca dimensiunea sanilor este determinata de informatia genetica inscrisa in ADN-ul tau. Marimea sanilor nu poate fi influentata medical sau medicamentos dar nici prin "metode babesti minune" fiindca este denatura fiziologica si respecta informatiile genetice mostenite in familie. Singurele metode existente de marire a sanilor sunt cele artificiale care se reduc la implantul pungilor cu silicon sau injectarea sub piele a acidului hialuronic. Ipotetic, s-ar putea ca in urmatorii ani sa ti se mai dezvolte sanii macar un pic in cazul in care iti vei incepe viata sexuala. Foarte multe vedete, actrite, cantarete sau femei renumite apar in public fara nici un fel de retinere cu privire la lipsa sanilor voluptosi. Acceseaza profilul sau pozele cu Gwen Stefani si vei vedea ca poti fi o celebra artista, cantareata si cu sanii mici dar fermi. Multa sanatate.

| Fatamuntilor a răspuns:

NU exista tratament pentru marimea sanilor
Ea este determinata genetic.Adica daca mama /matusa /bunica ii are mici mnu prea ai sanse.
In functie de varsata sanii mai cresc!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai cum să-i "măreşti", NU mai credeţi toate PROSTIILE citite pe net!

Singura soluţie este implantul cu silicon şi NU se face decât după 18 anişori!


NU ai ce să faci, trebuie să ai RĂBDARE că vor mai creşte!
Sânii se dezvoltă până pe la 18-20 de anişori, apoi se mai măresc/dezvoltă la/după prima sarcină.

De asemenea, e posibil ca sânii mici să fie o caracteristică fiziologică - mai ales dacă mama/bunica ta au sâni mici ( de obicei, se "moşteneşte" ).


Toate cele bune!