anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva cat costa tratamentul anti depresiv? si cam cat costa sedintele cu psihiatrul? dau Funda la raspunsul orect

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
andreia67
| andreia67 a răspuns:

Daca mergi pe filiera medic de familie --->trimitere la psihiatrie s-ar putea sa ai consultatia initiala si cea de control gratuite (cum ti-a spus Angycut) asta daca esti asigurat si psihiatrul are contract cu Casa de Asigurari. Medicamentele sunt compensate si au pret rezonabil. Cred ca te rezolvi undeva sub 100 RON. Sursa: experienta personala, acum vreo 4 ani.

5 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Daca ai calitatea de asigurat, si ai medic de familie, sedintele ar trebui sa fie gratuite.
Mergi frumos la medicul tau de familie si ceri trimitere la specilist
Unele medicante sunt cel putin compesate.

| Methadona a răspuns:

Ok. astept...

| MellyElla a răspuns:

Tariful este cuprins intre 60 ron - 140 ron sedinta.

| Methadona a răspuns (pentru MellyElla):

Asa mai bine raman cu depresia ca este mai ieftina decat sa o tratez rolling on the floor

| Methadona a răspuns (pentru andreia67):

Multumesc de raspuns, in sfarsit un raspuns explicit, si da am sa merg pe filiera medic de familie... multumesc de ajutor.

| andreia67 a răspuns (pentru Methadona):

Daca mergi pe filiera medic de familie --->trimitere la psihiatrie s-ar putea sa ai consultatia initiala si cea de control gratuite (cum ti-a spus Angycut) asta daca esti asigurat si psihiatrul are contract cu Casa de Asigurari. Medicamentele sunt compensate si au pret rezonabil. Cred ca te rezolvi undeva sub 100 RON. Sursa: experienta personala, acum vreo 4 ani.