| tuGatita a întrebat:

Stie cineva cu ce trec bubitele de pe fata? mi-au iesit de cateva zile. pare a fi iritatie parca. m-am gandit ca poate am facut alergie la ceva dar am exclus varianta. as vrea niste tratamente cat mai naturale. creme nu mai folosesc de nici un fel asa ca nu imi recomandati. funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cameliaa12 a răspuns:

Anca, eu patesc asta in special vara si ca sa scap imi dau dimineata dupa ce ma spal pe fata si seara dupa demachiere, cu o lotiune tonica din ceai verde, preparata astfel: http://www.frumusele.ro/......nul-tau/10

1 răspuns:
| bhaaa a răspuns:

Mai si eu am probleme cu `iritatiile`` am auzit ca un bun efect are malaiulbig grin iti umezesti mainile apoi le dai prin malai si te dai pe fata ca un gel de curatare de masezi usor... timp de 30-40 sec eventual 1 minut. Eu mai folosesc si fluocinolon! e 7.5 lei de la farmacie! ti-am recomandat ceva mai natural (stiu si alte creme bune si mai putin bune)! un sfat inainte sa folosesi o creme testeaza-ti tenulwinking:X funda:X