| clau123 a întrebat:

Stie cineva cum as putea sa scap de matreata? am folosit multe tratamente de la farmacie dar nu ma ajutat. stie cineva ceva sfaturi batranesti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GaBBiii a răspuns:

Buna!
Spal-te pe cap cu otet.nu conteaza de care.
Otetul este bun pentru matreata.
Dupa ce ai scapat de matreata sa incepi sa te speli cu samponl Syoss este foarte bun.Iti face parul mai matasos si voluminos, plus ca l-am testat pe propriul meu par.
Pa, pa!

5 răspunsuri:
| Bursache a răspuns:

Salut, iti recomand un tratament care la mine precum si la alte persoane a functionat:
Căderea părului, alopecie micotică, mătreaţă:
Căderea părului este un fenomen normal, podoaba capilară regenerându-se permanent. După unele studii, căderea zilnică a 50 până la maxim 100 fire de păr nu trebuie să reprezinte un motiv
de îngrijorare. Unele afecţiuni (cum ar fi gripa) precum şi perioade mai dificile şi mai stresante pot determina o accentuare a căderii părului pentru durate de timp scurte. Dar dacă pielea capului este permanent încărcată de mătreaţă şi căderea părului devine un fenomen supărător el trebuie tratat cu maximă seriozitate. Forever Living Products propune acţiunea concertată pe cale internă şi externă în scopul combaterii acestei afecţiuni.
Pentru cazurile obişnuite:
Extern:
1. utilizarea uzuală a şamponului Aloe Jojoba Shampoo şi a balsamului Aloe Jojoba Conditioning Rinse care prin conţinutul bogat în gel de Aloe Vera stabilizat şi prin celelalte extracte naturale de plante combat cauzele căderii părului;
2. Aloe First după spălat, pe părul umed, se masează pielea capului uşor 5-10 minute;
3. folosirea pentru coafat a produsului Forever Aloe Pro-Set care protejează bine părul;
4. evitarea vopsirii şi coafării excesive a părului precum şi eliminarea completă a produselor de întreţinere a părului de calitate proastă care au efecte secundare negative mult mai grave decât avantajul minor al preţului ieftin.
Intern:
1. cură de întreţinere cu Aloe Vera Gel (oricare dintre variante) minim de 2 ori pe an;
2. Nature-Min - 2-3 tablete pe zi.
Poti cere mai multe relatii la http://forever-aloe-vera.eu/

| maddog95 a răspuns:

Suna destul dee ciudat ce-ti voi zice
dar incearca sa te dai cu ulei de masline

| redfrog91 a răspuns:

Spalate cu apa de urzici fierte da rezultate

| ramona_6109 a răspuns:

Ceea ce eu folosesc si este nemaipomeniteste incizia de cimbru dupa spalare iti clatesti parul cu ceaiul obtinut, daca vrei te mai clatesti o data daca nu. nu, nu are un miros chiar asa urat. Alt leac ar fi apa minerala, lamaia. Sper ca te-am ajutat.

| STiberiu a răspuns:

Pai te speli cu otet pe cap...