| Los a întrebat:

Stie cineva cum m-as putea ingrasa, ce ar trebui sa mananc? Dar sanatos totusi, nu chipsuri si fast food. Am anemie (sunt baiat 17, daca ajuta) si nici nu ma pot ingrasa, oricat as manca. Anemia o rezolv cu un tratament. Am mai auzit ca alcoolul ajuta la ingrasare, e adevarat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| Tibi1999 a răspuns:

Vorbeste cu doctorul. eu iti sugerez sa te gandesti la altceva... nu stiu multe despre boala asta dar intreaba pe mai multi inainte sa o practici. Poti incepe prin a te antrena... nu foarte mult cateva flotari/abdomene pe zi si vei avea muschi nu grasime. reamintesc inca o data nu stiu daca e bine pentru ca nu cunosc boala

| Los explică (pentru Tibi1999):

E o chestie in care corpul nu asimileaza tot ce ai mancat, asta in mare. Plus ca am metabolismul rapid. Fac exercitii acasa, si ai dreptate, se vede ca se pune fibra, dar ce vreau acum e sa fiu putin mai masiv, si la fata nu asa de supt. A si am vorbit cu 2 doctori, cel de familie, care mi-a spus de o gramada de ori ca am anemie, si oftalmologul, caci e asa severa ca mi-a afectat vederea ( vad bulinute de lumina mereu, ca si cum ar fi purici de la televizor, dar in diferite culori)