Buna draguto!:* Si eu am aceeasi problema ca si tine, si de mai bine de o luna, in fiecare seara am inceput sa fa cate 100 de abdomene si 50 de genoflexiuni . Si in fiecare seara, inainte de aceste exercitii cu vreo ora beau cate un ceai caldut din fructe de padure. Daca vrei sa slabesti eu iti recomand sa faci miscare( dar sa nu faci atat miscare pana la epuizare): ai putea sa alergi in fiecare zi cate 30 de minute, daca vrei cu pauzele intre fiecare 10 minute. Si as mai spune sa incepi sa mananci vegetarian, ca sigur o sa te ajute acest regim>
Buna! Uite aici solutia perfecta http://www.infoslabire.ro/slabire/173/slabeste-repede-dar-sanatos.html
Faci sport.sau alergi mult. Nu amnanci dupa 6 si nu mananci dulciuri. Bea multa apa! Reusesti sigur asa! Iti spun din propria experienta. Poate toata lumea iti spune sa faci sport. dar asa e. Succes!
In primul rand este necesar sa bei foarta multa apa si sa faci sport. apoi ai grija ce mananci si nu in ultimul rand incearca colon help este foarte eficient. se ia cu iaurt si slabesti foarte mult repede daca tii cont si de dieta si de sport
Trebuie sa bei multa apa,sa te odihnesti cat poti de mult,faci mult sport(alergari etc.),nu mananci alimente grase, sau dulciuri, nu manca dupa 6 si trebuie neaparat sa ai 3 mese principale si 2 gustari (fructe, ciaiuri, iaurturi).
Dariusandrei111 întreabă:
ursuletumagic întreabă: