anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva cum sa scapi de febra musculara? Am tras cam rau de fiare acum 2 zile dupa 2 luni de pauza.Si...am accentuat exercitiile pentru piept,biceps si triceps si acum nu mai pot sa intind mainile de durere.Mi-am dat cu Clafen(un fel de fastum gel).Dar nu sa iau aspirina,paracetamol sau mai stiu eu ce. Ceva natural asa, sau un gel.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ciuciulina34 a răspuns:

Mananca ciocolata sau glucoza iti spun pentru ca si eu fac fitness si fac febra musculara de multe ori, eu zic sa masezi unde ai febra musculara cu crema dupacare sa mananci si ciocolata sau glucoza si sa mai faci putina miscara dupacare sa te odihnesti in 2- 3 zle iti trece de la sine dar daca vrei sa iti treaca mai repede atunci fa ce ti-am spus

bafta

funda?

10 răspunsuri:
| JenniferJannet a răspuns:

Pai eu iau vitamina C sau nurofen(ajuta la dureri)

| Cosmin86 a răspuns:

Astepti sa treaca, si NU lucrezi grupele respective pana nu-ti trece 100 % ca te supra-antrenezi si o sa-ti afecteze progresul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O sa dureze 4 zile.

| Andrei2343434343434343 a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa te odihnesti laughing

| micutaEU a răspuns:

Sti cum scapi de febra musculara facand miscare

| Georgicuță a răspuns (pentru micutaEU):

Pai ieri m-am trezit cu febra musculara cat de cat, dar totusi am continuat sa fac exercitiile si tot pentru aceleasi grupe.Iar azi dimineata parca aveam mainile amputate si cutia toracica spartalaughing)

| Cosmin86 a răspuns (pentru micutaEU):

Te supra-antrenezi daca faci asta

| micutaEU a răspuns (pentru Georgicuță):

Atunci lasa miscarea

| GirlAlexia a răspuns:

Eu am avut febra musculara la picior si m-am dat cu un otet special bunicamea care la facut ea mi-la masat bine piciorul pe urma m-am bagat la sonmn si de dimineata eram mult mai fres! am vazut ca nu mai pot primi funda dar ma bucur ca te-am ajutat. goodbye

| asodxxl1 a răspuns:

Si eu am inceput de 3 zile sa fac box am bagat o febra musculara la bicepsi, tricepsi si inca unele parti... sa nu ma supraantrenez nu se prea poate... antrenamente luni pana sambata de la 3 la +5 si sambata pot face si doua antrenamente
ce ar trebui sa fac?