Pai si nu are prospect?
Asta presupun ca este un fel de moldamin dar nu ma bag in cantitati, ar trebui sa mergi cu copilul la medic, teoretic nici nu ai cum sa obtii asa ceva fara prescriptie medicala, fara consult, fara prospect si fara reomandare
Am gasit ceva Copii cu vârsta cuprinsă între 2-11 ani şi greutatea corporală < 30 kg: 300000 UI – 600000 UI în doză
unică, administrată profund intramuscular. jumatate de continut o data la 7 zile timp de 3 saptamani, adica 3 doze, una a primit-o acum 7 zile probabil iar flaconul care i-l ai il imparti in doua din care una acum si una dupa 7 zile
https://www.anm.ro/_/_PRO/pro_2480_08.04.10.pdf?anmPage=992&ID=19837
Buna ziua, Am citit topicul dumneavoastra despre tardocilin, am nevoie si eu de tratamentul cu acest medicament, membru de familie din Germania la comandat si vrea sa imi trimita dar la DHL si FedEx i sa zis ca nu poata sa transporte asa ceva pentru ca vama din Romania nu accepta! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu informatia cum a-ti adus dumneavoastra medicamentele in tara? si in ce conditi trebuiesc transportate... o anumita temperatura? Astept rapunsul dumneavoastra, va rog din suflet!
Sunt farmacii care il aduc din Germania la comanda in baza retetei care v-a prescris-o medicul.Eu asa am facut rost de acesta.Da, sunt anumite conditii de transport
Carmen133 întreabă: