Chiar ieri am vb cu un tehnician dentar si spune ca un dinte de portelan costa 100 euro. Cam multicel...parerea mea. Mai bine am grija de dinti
Ultima data era 150 de euro dar depinde de cabinet, atentie ca exista portelan rusesc care este prost, cereti de fiecare data cand puneti dintisorul sa vi se arate sticla in care a fost confectionat, mergeti la laborator si vedeti cand este turnat in forma sau luati proba din el si duceti la un alt laborator pentru autentificare, se fac multe smecherii, se poate pune inclusiv acril nuanta A care este cea mai alba dar este acril, dv n-aveti cum sa va dati seama.
350 ron (coroana de acoperire metalo-ceramica), cel integral ceramic e mai scump si sunt putini tehnicieni care fac asta. si daca te referi la implant, e mai scump decat primele variante.
Salut, stie careva cat m-ar costa sa imi pun 2 dinti? unul il am spart de 1 an jumate km asa e langa caninul stang si unu mi s-a spart ieri cel de langa caninul drept, as vrea si eu sa imi spuneti un pret aproximativ sa mii pun ca nu mai suport sa stau asa, vorbesc si ssait . va multumesc
Ce aveti mai lume.pai in londra am platit 1700 de lire pe implant si un dinte de portelan era 200 de lire
HeeeHee stirbule ...si eu is la fel p mine ma costa 350 lei...din portelan
obsercvayr întreabă:
dobrin1019 întreabă: