Te sfatuiesc sa te duci la cea ma apropiata farmacie sa sa ceri sa iti prepare pilule cu albastru de metil. In ceea ce te dereanjeaza pe tine, aceste pilule au un efect fabulos. Timp de cinci zile sa iei o pastila dimineata si una seara. In timpul acestui tratament sa ai grija sa bei cel putin doi litri de lichide pe zi. Sa nu te sperii daca urina va fi putin albastra. Acesta este un efect secundar al tratamentului, dar si o dovada ca isi face efectul. In tot acest timp sa ai grija sa stai la caldura, si, pentru zona genitala, sa incerci sa folosesti o perna electrica, sau, daca nu ai posibilitatea, sa folosesti ceva mai rustic: o sticla cu apa fierbinte invelita intr-un prosop, de care sa te folosesti in acea parte a corpului tau ca si o terapie. Daca acest stil de tratament nu isi face efectul nicicum, inseamna ca este vorba de fapt de o infectie renala, si atunci lasam toate deoparte si vorbim, mai mult, convergem, catre analize medicale. Mai elocvent: un astfel de simptom, poate proveni, in cele mai grave dintre cazuri, si dintr-o forma incipienta a litiazei renale. Eu, un mic user de aici am dat doar o parere, sincera, si cu cele mai bune intentii. Tu trebuie sa mergi la medic pana la urma. Iti doresc multa sanatate. Daca este doar atat, crede-ma, se rezolva...
Gasesti la farmacie casete (capsule)cu albastru de metilen anume pentru asa ceva.
Da, este dezinfectant. Si cel mai bine ar fi in apa de spalat "jos" sa pui cateva picaturi de albastru metilen. Ajuta mult. De ass. trebuie sa bei minim 2 l lichide zilnic! Sanatate!
Totusi, inainte de-a te auto trata cere si sfatul farmacistei. Ori ia in considerare sfatul lui brigaela pentru ca, albastrul de metil find toxic pentru rinichi o sa-ti faca mai mult rau daca tu, dispui si de o infectie renala.
Si mie mi-a spus cineva ca intr-o lingura de zahar punea cateva piaturi de albastru de metil si lua. s-a simtit bine si asta a fost la recomandarea doctorului.eu una nu am incercat metoda asta si cred ca cal mai bun este un control si medicul iti va da tratamentul cel mai bun.
E un bun dezinfectant..eu una ti-l recomand..eu puneam 2-3 picaturi pe o lingurita cu zahar si asa il luam
Eu am o intrebare! sI Noi foloseam la dezinfectare AMIGDALELOR sau la Boli de vesica urinara... dar aici in Germania nu pot cumpara ca nu stiu ce concentratie trebuie sa aiba... Puteti sa ma ajutati?
anonim_4396 întreabă:
ValentinaPorondi întreabă: