Nu stiu sigur dar fiind vorba de o dereglare si insotita de spasme inseamna ca Magneziu si Calciu ar trebui ivestigat mai mereu iar o cura de spirulina e bine venita oricand, vorbeste cu medicul pentru un tratament personalizat.
Durerea in piept nu e un simptom obisnuit pentru sindromul Gilbert. Ar fi bine sa mergeti la medic pentru a vedea daca nu cumva aceasta durere are alta cauza. Multa sanatate!
Sindromul Gilbert cauzeaza in general simptome minore, si nu necesita tratament. jadir? lipsa de calciu cand el este diagnosticat cu acest sindrom? hmm doctoreassa pe tine te raportez ca spam.
Nu,nici decum,insa spasmele se datoareaza de cele mai multe ori unor deficiente de calciu si magneziu, durerile in piept pot fi cauzate de spasme si tot asa, oricum am specificat la sfarsit sa mearga la medic pentru un tratament persinalizat.
Buna! De multe ori se intampla ca facand investigatii pentru anumite acuze/simptome sa descoperi si afectiuni care nu au legatura cu simptomatologia pentru care s-a prezentat pacientul. Faptul ca esti diagnosticat cu sd. Gilbert nu inseamna ca trebuie sa pui orice simptom pe seama lui. Motiv pentru care repet sfatul dat mai sus, si anume acela de a face investigatii pentru a vedea daca nu cumva exista alta cauza a durerii tale. Multa sanatate!
Si eu am Sindromul iar pentru durerile in piept Doctorita mi-a dat niste vitamine. Si sa fac o pauza de 10 zile dupa ce le termin si sa incep iar dupa. Atat nimic mai mult si functioneaza. Si incearca sa bei minim 2 litri de apa pe zi, dimineata si seara o cana de ceai de papadie. Mult succes.