La 6 ani apar maselele definitive, asa ca sansele sa ai masele de lapte la 15 ani e foarte mica. Consulta un stomatolog, el va fi in masura sa-ti spuna ce fel de masele ai.
Cine ti-a zis asta? Asculta de stomatolog, de fapt cand te duci sa le scoti o sa-ti spuna el. Daca sunt masele de lapte atunci este simplu, nici nu trebuie sa-ti faca injectie, iti da doar cu sprey-ul ala cu lidocaina, sau cum ii zice la calmantul ala. Ai grija cu igiena dentara, sa nu ajungi sa-ti faci praf dintii definitivi, o masea fara nerv este o masea pierduta.
Da este posibil si eu am avut una pana pe la 17 18 ani mi-a cazut si mi-a crescut alta
# Pitesti
Are 15 ani, frate!
Cum sa isi puna coroana d'aia de zici tu?
:o
Ai innebunit?
Serios. Doamne!
Da, e posibil sa mai ai maselele de lapte.
Bafta, si ferice de tine ca ai dintii si maselele asa bune, adica ca la varsta asta inca ii ai de lapte.
#Pitesti
Da, poate nu s asa CULTA, daca vrei sa i spui asa, in acest domeniu, dar gandeste te si tu putin: altii la 40-50 de ani isi pun primul "fier" in gura, si tu o sfatuiesti de la 15 ani sa si puna coroana de portelan?
sa fim seriosi.
poate ea are norocul sa aiba dintii de lapte; ma rog, maselele...
Draga scoate dintii de lapte vor creste daca nu esti sigura du-te si fa-ti o radiografie si te duci cu ea la stomatolog si iti zice ea daca sunt de lapte sau nu si iti vor creste stai lin..succes:*:*
Intreaba un dentist, numai asa poti sa te convingi care e cea mai buna decizie pentru maselele tale. Inca mai e posibil sa ai masele de lapte la 15, dar nu e obligatoriu sa fie asa.
Eu zic mai bine sa intrebi dentistul ca daca e de treaba iti va zice daca sunt de lapate dar nu cred ca mai sunt...
Am 29 de ani si mai am un dinte de lapte. Mi l-am scos pe cel care crescuse in spatele celui de lapte, iar la original n-am vrut sa renunt pentru ca trebuia sa port aparat dentar. Aaaa si am uitat de maselele de minte, la care inca n-am renuntat .
Stomatologul iti va spune cu siguranta daca sunt de lapte sau nu.
Nu mai ai niciun dinte de lapte la 15 ani. si chiar daca sunt "mancate", banuiesc cariate, si radacina e buna iti poti bune coronita din portelan.
# Ramona daca nu sti nu vorbii
sti macar ce e aia?
eu am 16 si am una ...intr-o saptamana maxim e gata si a doua
oricum dintii de lapte la 15 ani sunt cazuri izolate deci exista o posibilitate destul de mica, ca el sa mai aibe