Un paharel dimineata sau la orice ora timp de 1 an sa zicem, duce negresit la alcolism, iar ficatul tau la service.
daca faci sport de performanta, trebuie sa stii ca orice fel de alcool este contraproductiv, totusi sa zicem ca un pahar de vin rosu ocazional ar fi benefic prin aportul de antioxidanti si elasticitatea vaselor sangvine.
alcoolul consumat trece din stomac direct in sange fara a suferii vreo modificare, iar din sange ajunge la ficat unde este prelucrat chimic in energie si derivati reziduali, pe care nu/mi aduc aminte din memorie, insa stiu ca sunt toxici.
1 litru de alcool pur echivaleaza cu 10000 calorii. asadar pentru un sportiv, cateva beri pe zi aduc un mare aport caloric, care ajuta la depunerea de grasime.
daca totusi vrei sa vezi ce curata alcoolul dimineata pe stomacul gol, intra la 8 dimineata in orice bar de vodcari si o sa/i vezi cum se curata cu totul incat incet. :-))
Nu, nu e bine. Este toxica pentru stomac, pentru ficat, pentru sistemul nervos central. Tuica se bea pe mancate si nu in fiecare zi, ci ocazional.
Sin am citit corect! si am inteles ca atare! tu nu ai dat de inteles ca ai vorbi despre prietenul meu! Am specificat eu undeva ca el consuma alcool? Ti-am dat mesaj privat ca sa nu umplem aici chestii ce nu au legatura in a ajuta pe alti.
Asta este scuza penibila a unui om caruia ii place sa bea.
Lasa alcoolul si asemenea "leacuri medicale" mai ales daca practici sport de performanta.
Te-as ruga frumos sa nu imi mai trimiti mesaj pe privat mai ales cand NU esti in stare sa citesti corect ceea ce am scris eu!
Eu vorbeam despre prietenul tau, nu despre tine!
Ce zic eu si ce intelegi tu.
Sau vrei sa-ti reamintesc ce ai scris?
"Mi-a spus UN PRIETEN ca un paharel mic dimineata pe stomacul gol "curata" nu stiu ce"
Fi mai atent altadata inainte sa sari de fund in sus aiurea fara motive intemeiate.
Ai citit corect si ai inteles ce ai vrut tu.
Am dat de inteles ca oricine se ascunde dupa expresia stupida "un paharel in fiecare dimineata te vindeca de nu stiu ce" nu e altceva decat un om care iubeste paharul si care gaseste diferite motive/scuze.
De asemenea nici nu am specificat ca ar fi vorba de tine, de unde ti-a venit asta? Nu sunt eu vinovat ca tu te-ai simtit chiar daca NU consumi alcool!
Oricum, nu vreau sa intru in polemici cu nimeni pentru ca nu-mi plac certurile si tigania dar nu suport nici cand cineva intelege ce vrea el si ma acuza pe nedrept.Nu vroiam decat sa lamuresc problema.
Numai bine~
Daca faci sport nu ar fi indicat
nici asa nu ii prea indicat
apa ii mai buna dimineata pe stomacul gol
curata toate organele
si se spune ca "traiesti mai mult"