| Dannycsa a întrebat:

Stie cineva de ce imi tot curge sange din nas?big grin (nu va bateti joc) De exemplu acum cateva minute cand stateam la pc a inceput sa cura dintr-o data..si am mai avut cazuti.big grin Ce poate fi. oricum in curand o sa consult un medic dar asa sa stiubig grin Mersi big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| razvan2611 a răspuns:

Poate sa fie din urmatoarele cauze:
Oboseala
Lipsa de calciu
folosirea unor pastile puternice, acestea provocand fragilitatea venelor apropo cand iti curge sange, nu sta pe spate ca nu rezolvi nimic deoarece tot sangele merge in gat, si asta ii un lucru foarte, nu stiu cum sa zic, deci cand iti curge sange si nu ii de o intensitate foarte mare, incearac sa te sufli putin dar daca vezi ca nu se opreste si nu il poti controla pune-te cu spatele catre o perna in pat, sa nu stai pe sapte, si pune pe o batista, servetel ce ai la indemana otet sau spirt sanitar si pune la nas, acestea provoaca o coagulare mai rapida a sangelui, stopand curgerea lui pentru un timp, dar cel mai recomandat este sa mergi la medic.nu uita,, Sanatatea este pe primul loc''happy

3 răspunsuri:
| darkgirl58 a răspuns:

Am aceeasi problema si cand am fost la cabinet pentru ca eram la scoala mi-a luat tensiunea si m-a intrebat daca am loat pastile daca iei pastile s-ar putea sa fie prea puternice pentru organismul tau.

| KellyGreen a răspuns:

Buna! Eu am avut aceeasi problema cand eram mai mica, pur si simplu ma trezeam ziua ca imi curge dintr'o data sange din nas fara sa fi facut nimic eu m-am dus la ORL si mi-a bagat pe nas o foarfeca cu un fel de vata in varf am stat asa 10 secunde si mi-a lipit un vas de sange care am aflat ca era dilatat si din cauza asta imi curgea mereu sange.

| Dannycsa explică:

Multumesc Tuturor happy O sa merg la un medic big grin Si nu am luat nici un fel de pastile big grin