Din cate stiu eu inainte de venirea menstruatiei te dor sanii
dar asta depinde foarte mult de la femeie la femeie.
Buna.
Sindrom premenstrual care poate tine de la o zi pana la 14 zile ale ciclului mentrual.
In aceasta perioada poti bea ceai de musetel, nuci-alune-fistic-seminte care contin uleiuri volatile benefice organismului in aceasta perioada.
Foloseste un sutien din bumbac fara intarituri, asa lasi sanul mai lejer si durerea este mai mica ca intensitate. Sa nu presezi sani cu haine stramte in acest interval de timp.
Sanatate.
Pa, pa.
Din cauza ca creste nivelul de hormoni, e ceva normal, acum epinde ce ce ti se modifica nivelul hormonal, poate din cauza ciclului, sau cati cresc sanii,
Daca nu de la menstruatie. poate fi si o sarcina... daca stii ca ai facut ceva
1. sindrom premenstrual.
2. sarcina, cam la 14-20 de zile de la conceptie.
3. dezechilibru hormonal care necesita vizita la medic.
Asadara, daca esti inainte de menstrutia, aseapta menstruatia. Daca iti vine si durerile trec, a fost sindrom premenstrual. Daa nu iti trec, dupa sangerare du-te la medicul de familie care iti va recomanda niste analize si consultatii suplimentare.
Daca nu-ti vine menstruatia si ai avut contact sexual, fa 2-3 teste din urina de dimineata in zile diferite, incepand cam din a 5 a zi de intarziere si apoi, indiferent de rezultat, du-te la ginecolog.
Depinde ce varsta ai, ca sa stiu ce raspuns sa-ti dau. Poate ai ramas insarcinata sau alte probleme, dar cel mai bine mergi la doctor si fa-ti o consultatie. Ssanatate multa si sa aud de bine.
Carmen133 întreabă: