| roxana26 a întrebat:

Stie cineva din ce se face bratara fosforescenta? pisica mea acum o seara inghitit din acea solutie si nu mai stim ce sa-i facem...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Saracuta de ea sad. Mergi cu ea la un veterinar sa-i faca o radiografie. Sa speram in in timp se va elimina, natural.

| Silvia a răspuns:

Ce tarelaughing))))))))
Si noaptea nu lumineaza?laughing

| Bishop a răspuns:

laughingare fosfor in interior draguta, si pisica n-are nimic, chiar, lumineaza noaptea?

| sorin a răspuns:

Face caca fosforescentlaughing Ce tarelaughing

| damav a răspuns:

Mergi urgent la veterinar cu pisica si bratara, el isi poate da seama ce substanta e si care e antidotul

| death a răspuns:

O pui pe noptieră şi o foloseşti pe post de lampălaughing Nu îţi face griji, nu este o substanţă toxică tocmai pentru că poate fi uşor înghiţită. Se elimină. O să vezi asta când găseşti... chestii luminoase prin casălaughing

| Dorinel a răspuns:

Lumineaza noaptea?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fosforul este o substanta foarte toxica si letala -----mai bine mergi la veterinar -----dar s-ar putea sa nu se fi rupt plasticu acela tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pisica mea a facut exact acelasi lucru acum 5 minute. A vomitat, insa acum pare ok. Este cazul sa ma ingrijorez?

| Haba_Anca_1986 a răspuns:

Imi puteti spune daca pisicile voastre au patit ceva? si a mea a ingerat mai devreme putin fosfor dintr-o bratara.a macat lapte si pare ok insa mi-e frica sa nu pateasca ceva...la cabinet nu pot merge pentru ca e prea tarziu si nu mai gasesc pe nimeni...