Multi zic la implant si la stift in dinte implant
implant este atunci cand radacina nu mai exista si face implant pe os si stift este atunci cand radacina este sanatoasa, si se pune un stift, si se da coroana unei dinte respectiv masea
eu am stift in canin, chiar nu am nici o problema, manc, e ok tot
Disconfort va fi, vei fi mai sensibila la atingere, nu trebuie forteta s-ar putea sa plesneasca, sa te feresti de rece si fierbinte, cat tine un implant nu stiu dar trebuie sa ai garantie la implant minim 5ani.
Nu o sa mai fie ca cea dinainte, dar disconforturile o sa treaca odata cu timpul, pe parcurs o sa te obisnuiesti cu ea.
O masea implantata poate sa tina zile, saptamani, luni sau ani. Depinde de felul in care o ingrijesti, de alimentele pe care le consumi. Evita alimentele dure, prea reci sau prea calde.
In mod normal ar trebui sa poti manca insa daca doctoru doar"si-a luat" doar banii atunci s-ar putea sa te tina mai putin. Totusi evita alimentele tari, prea reci sau prea fierbinti. Pe mine m-au tinut cei din fata-sus, 16 ani.
Daca stomatologul la care te duci stie ce face si iti pune maseaua aia "ca lumea" nu vei avea nici un disconfort. In general lucrarile de gen plomba, curatare...au termen de valabilitate de 2 ani. Lucrarile mai compleze, gen implantari, proteze si mai stiu eu ce, tin pana la 6-8 ani sau chiar mai mult daca stii ce si cum sa mananci.
Vlalslsl întreabă: