| Rose_2860 a întrebat:

Stie cineva metode de tratare acasa a panaritiului sau unghiei incarnate? Am incercat cam tot:betadina, rivanol, apa oxigenata, unguente antibiotice, bai cu sare, bicarbonat, ceapa, varza... Chiar nu mai stiu cu ce sa mai dau, nu pot ajunge acum la medic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Iti recomand unguentul cu Ihtiol. Pui generos pe zona cu probleme si aplici un plasture, lasi asa 5-6 ore dupa care il schimbi.

Abh
| Abh a răspuns:

Wow, ce sfaturi dai, Hippiemuslim, eu sunt asistent medical dar crede-ma ca nu m-as tortura in halul asta!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Foloseste unguent cu ihtiol, se gaseste la farmacie. Pui pe locul cu probleme in strat gros, apoi pansament si eventual un plasture.Schimbi de 3-4 ori pe zi, iti scoate toata infectia la suprafata.