| TeckTonik997 a întrebat:

Stie cineva o crema bunicia pentru cosuri? Nu ceva foarte puternic, am 4-5 cosuri pe frunte de marime mica spre medie de care m-am saturat. Acum folosesc ceva crema pe baza de plante pe care scrie "duce la ameliorarea aspectului de acnee" iar eu vreau ceva care sa ma scape de ele. Daca cumva nu aplic crema 2 zile, cosurile se imflameaza mult mai rau decat erau inainte.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| BBiiiaa a răspuns:

Pentru acnee sau ten cu tendinta acneica eu ti-as recomanda gama La Roche Posay, e foooarte eficienta. Altfel, incearca ceva de la plafar, eu am avut acum ceva timp o crema cu conifere. Sau pe la Oriflame mai gasesti un stick super bun cu ceai verde, care si acopera si trateaza.

| nanoctavian123 a răspuns:

Foloseste creme de la aloe