De ce vrei asta? Inspira aer rece cum ar fi deschide frigideru si inspira inspiraaaaaaaaa.Incearca si metoda asta .
De ce ar vrea un om intreg la cap sa raguseasca? Ca sa chiuleasca de la scoala? Atunci rusine sa-ti fie ca parintii muncesc sa te tina la scoala. Mai bine ti-ai gasi un job de 2-3 ore pe zi si ai lasa balta ideile aiurea.
Daca ar fi pentru un rol, profesorul de actorie ti-ar fi explicat ce trebuie sa faci. asa ca hai sa fim seriosi. Daca vrei raspunsuri serioase pune intrebari serioase si explica ca sa intelegem si noi ce vrei si de ce vrei. Altfel, pari neserioasa si primesti raspunsurile meritate.
Incearca cu a inspira heliu e tot o voce interesanta ce zici? dar nu stiu la ce iti trebuie sa ragusesti ca nu scoti sunete frumoase daca esti ragusit si nu ti-as recomanda sa te racesti cu ceva la gat sa patesti ceva cu corzile vocale si sa ai repercursiuni poate toata viata dintr-o joaca aiurea sau un moft de a fi ragusit deci ai grija si gandeste-te la alte jocuri mai putin periculoase pentru sanatatea ta cine este ragusit nu e asa ca vrea ci are o problema de sanatate care uneori nu se mai poate rezolva asa ca bucura-te ca ai voce normala. pa
Mai fetito, mai usor cu ridicatul vocii ca ragusesti. Tu ce iti imaginezi? Ca noi suntem pusi aici la dispozitia ta si daca ne dai voie, comentam, daca nu, nu? As zice sa iti revizuiesti atitudinea asta de copil rasfatat si sa folosesti o adresare politicoasa, nu cu izul asta de superioritate. Pune mana si cauta pe google raspunsuri, daca nu iti convine faptul ca oamenii de aici au si opinii personale si te pot lua si peste picior, daca te exprimi cum o faci.
Mercy mult ca mi-ai ales raspunsul meu ca fiind castigator :* pwpici dulci
Oooooooo sa ragusesti... pai eu sunt ragusita uite cum am reusit du-te afara si bagat-i zapada in gura sau poti sa iei o bucatica micutadegheata si sa o bei
Faza cu apa rece nu ma incanta ca nu vreau sa ma aleg cu o migrena:-s.Si bent0108 daca dai respunsuri la misto mai bine pastreazale pentru tine
Daca ati raspunde la intrebari fara sa va ganditi dc ala intreaba de aia si alalalt de aialalta ar fi fb.Si nu brigaela nu vreau sa chiulesc de la scoala daca vreau sa chiulesc nu imi trebuie o voce ragusita. In fine... unii actori se ongrasa pentru rolul care il au... unii se apuca de fumat sau isi schimba lookul radical ca sa intre mai bine in pielea personajului.Asa si eu.Nu cred ca sunteti pusi aici sa comentati dc am pus eu intrebarea asta sau dc vreau nu stiu ce...ci pur si simplu sa imi raspundeti la intrebare si nu cu raspunsuri la mistoBafta!
Unde erau atotstiutorii exact pe TPU:o Fix pe mine m-ati gasit off... da aia care te intreaba daca iti place nj ce melodie aia ce mai au. ia zi-mi aia ti se par perfect normali. M-as bucura daca as fi singura nebuna de aici
Vrei sa ragusesti? Hmm... nu prea poti sa ragusesti fara sa racesti, incearca sa aduni flegma (ce ma distreaza cuvantul) si dupa aia, nu s-o scuipi, o tii prin gat sau daca nu merge inainte de culcare puneti niste apa rece in cap si dormi descoperita, la mine mergea si nu mergeam la scoala cateva zile
Stai in apa rece vreo 2 ore zi de ziEu asa am facut la mare, bineinteles dar nu intentionat si am ragusit...debea mai puteam sa vorbesc.
Uite de exemplu acum sunt ragusit ca am venit de la handbal. Am jucat noi baietii impotriva altui liceu si dupa au jucat fetele si na am facut galerie. Am tipat si uite-ma acum ragusit. Du-te in galeria la vreo echipa sau tipa prin casa
Azi juniper de abia astept sa vad daca functioneaza pentru ca nu vreau sa ma duc la scoala si sa nu se duca nici mama lascoala sa vada notele ase ca mrs de idee