| Andrew_9035 a întrebat:

Stie cineva regimuri care slabeste va rog cat mai multe funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NyanMei a răspuns:

Sa nu mananci grasime,sare,poti sa mananci carne de pui dar doar pe gratar si fara condimente si ai putea pune niste lamaie pe el,supa fara condimente(dar daca nu iti place gustul poti pune foarte putin) si supa sa nu aiba paste fainoase,sa nu mananci dulciuri, seara poti sa mananci grapefruit, sa bei ceai verde.cu regimul aceste slabesti 15 kg in 3 luni.L-am testat.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Regimul este pe baza de ceapa. Vei putea pierde pana la 5 kg intr-o singura saptamana, fara sa renunti pentru totdeauna la mancarea preferata. Este cel mai bun regim pentru ca poti manca supa de ceapa cand vrei si in cantitatea pe care o doresti. La orice ora din zi si din noapte iti poti potoli foamea.

Deci hai sa incepem cu reteta!
Pui opt cepe mari curatate intr-o oala cu doi litri si jumatate de apa. Adaugi o jumatate de kilogram de fasole verde, o jumatate de kilogram de masline (fara samburi) si un pic de Vegeta. Totul se fierbe o jumatate de ora la foc mic si gata supa.
Da dar nu trebvuie sa respecti de exemplu nu e neaparat Vegeta si maslinele asta e ca idee, bun si uite programult tau : (mama a slabit cu aceasta reteta)
Luni – Beti supa de ceapa pe tot parcursul zilei. Puteti bea cat de mult doriti, insa numai in sorbituri mici. Se poate bea si ceai.

Marti – Pe tot parcursul zilei veti continua sa beti supa de ceapa. La pranz mancati o salata si o para mai mare. Nu uitati ca puteti bea ceai.

Miercuri – Trebuie sa faceti un efort si sa nu mancati nimic toata ziua. Nici macar supa de ceapa. Este ziua cea mai dura a acestui regim. Nu se poate bea nici ceai. Cautati sa faceti multa miscare.

Joi – Beti supa de ceapa rece pe tot parcursul zilei. Nu uitati sa o beti in sorbituri mici. La pranz, puteti manca putina branza. Vineri – Alternati supa de ceapa cu ceai.
Sper sa-ti foloseasca! kiss love struck Funditabatting eyelashes [-o<

| Lor3na4u a răspuns:

Ai putea sa incerci curedeslabire.net dar eu as recomanda totusi sa iti faci abonament la o sala si sa incerci sa mananci cat mai sanatos, nu este cura mai buna de slabire decat miscareawinking

| bea_6905 a răspuns:

Eu nu iti recomand sa tii regim. Mai bine fa sport. Iti zic din proprie experinta; am tinut si eu cura si mi-am distrus stomacul. Daca chiar doresti sa slabesti si sa tii regim, apeleaza la un nutritionist, el va sti cel mai bine sa iti zica ce trebuie sa faci.

| Ionut19 a răspuns:

Am gasit pe net mai multe studii privind dieta. Pentru cine vrea sa citeasca le poate gasi la http://buythermacuts.ro/cura-de-slabire-eficienta-cum-slabim-sanatos

Întrebări similare