| camelia_8326 a întrebat:

Stie cineva un neurolog bun oriunde in tara, nu conteaza locatia, va rog ajutati-ma am un frate care sufera de crize epileptice de 20ani de fapt nimeni nu a reusit sa dea un diagnostic exact, multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Epilepsia, de cele mai multe ori, nu are o cauza exacta. Probabil ca fratele tau are pur si simplu o epilepsie organica, primara si nimeni nu o sa-i gaseasca alt diagnostic. Insa daca vrei sa-l mai vada cineva, mergi la Spitalul Bagdasar Arseni in Bucuresti.

| TabooR a răspuns:

Nu stiu dar am citit ce ai scris imi pare rau pentru tinesadsper sa te faci bine sa te ajute Dumnezeu succes

| FlorinM28 a răspuns:

Am auzit in Cluj de doamna doctor Diana Muntean. Cred ca te-ar putea ajuta

| camelia_8326 explică:

Nu as vrea neaparat un diagnostic, dar macar sa-i mai amelioreze situatia, intr-o anumita perioada facea crize scurte si dese(fara a-si pierde ehilibru) la interval de 15-20 min, dar cam de o luna i-a schimbat tratamentul si situatia lui s-a inrautatit face crize din ce, in ce mai lungi chiar si prin somn, iar daca sunt in timpul zilei cade efectiv din picioare fara a-si cauta un punct de sprijin cum facea inainte.Am cautat la Iasi un doctor bun, dar nu am gasit niciunul, daca stii un doctor bun, te rog fa-mi o recomandare, situatia e disperata.multumesc!