| DanyBv a întrebat:

Stie cineva un tratament eficient pentru sughit?(am incercat de toate, am baut o gramada de apa, am luat o lingurita de miere, am luat o lingurita de suc de lamaie acru, mi-am tinut respiratia si cu toate astea nici un rezultat)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| deusfarm a răspuns:

Incearca sa bei apa cu inghitituri mici in timp ce numeri pana la 10 ( zece inghitituri )

| DeeeaA a răspuns:

Eu stiu ca cineva trebuie sa te minta pentru a te face sa te gandesti la altceva. Atunci nu vei mai sughita, insa si cea cu speriatul a mers la mine.
Sper ca te-am ajutat. Pup. Fundita?big grintongue:*:*

| piticcccccc a răspuns:

In cartea mea de lb. engleza erau multe metode cum sa scapi de sughit printre care si :
-sa sari de 10 ori
-sa-ti ti respiratia 10 secunde
-sa te sperie cineva
-sa sufli intr-o punga goala
Sper ca te-am ajutatlove struck

| lebocow a răspuns:

Cel mai bun remediu este sa te sperii daca vrei iti dau eu cateva screamere si vezi ce repede iti trece sughitu rolling on the floor