Incearca sa afli retete de pe urmatoarele site-uri - ww.terapeut.ro, www.sfatulmedicului.ro,www.sanatate.org, //prodieta.ro
eu am avut colesterolul 300 si in 3 luni am ajuns la 160 mancand sanatos. numai piept de curcan cu legume crude, fierte, gratar, innabusite; lactate fara grasimi; fructe, salate de cruditati... in fiecare mincare puneam ceapa multa (cruda, fiarta, coapta, depinde me felul in care preparam mincarea) si usturoi. in plus luam si pastile de usturoi si otet de mere. se stie ca otetul de mere echilibreaza metabolismul grasimilor. toate acestea iti pot fi de folos daca nu ai probleme deosebite cu trigliceridele. daca ai, atunci poate mai trebuie ceva pe linga acest regim.
Www.sfatulmedicului.ro site-ul este foarte foarte bun. m-a ajutat si pe mine de cateva ori, cu raspunsuri de la medici de la diferite spitale. La sfarsit poti da o nota doctorului care ti-a raspuns, si ai 10 consultatii gratuite parca. Pe urma te costa o suma modica.
Da.incearca produsele din aloe vera.ca de ex produsele de la forever. uita-te pe www.foreverliving.com
Pentru circulatia sanguina un pahar de vin rosiu zilnic
Si nu... nu e o gluma.))
Colesterolul crescut are ca si cauza aciditatea organismului, apa alcalina de calitate remediaza pb.pentru detalii, poti sa-mi dai email la irinaciurla1@yahoo.com. multa sanatate!
Tratament naturist scaderea colesterolului: http://www.culturismfitness.ro/fitness/scaderea-colesterolului/
danielgabriel2014 întreabă: