Buna dimi' wildcherry. Iti recomand sa intri pe topexperti.ro- platforma de comunicare care ofera consiliere psihologica online. Poti discuta cu expertul pe chat (face-to-face) sau prin intrebari private. O mica si singura problema avem, discutiile pe chat sunt prevazute cu un cost, insa te asigur ca este unul modic in comparatie cu pretul solicitat de psiholog in cabinet. Discutiile prin intrebari sunt gratis. Incearca! Sper sa iti fie de ajutor. Vikend placut
Serviciile de consiliere psihologică online oferite de https://www.ioanaflorea.ro sunt o opțiune excelentă. Programările se pot face ușor direct pe website-ul psihologului.
@laaura: crezi gresit; D
@ Orkyde: iti multumesc, da' nu e nici online si nici gratis. si nu eu am nevoie, ci o prietena de'a mea. multumesc oricum (:
Ba exista! Uite, e cea mai buna! (din punctul meu de vedere) www.psihoterapie-ilincapetrescu.ro
Toti ne nastem perfecti, buni, plini de iubire, fara frica, fara rau si in deplina conectare cu Lumea.
Se poate intampla ca undeva pe acest drum sa uitam de ce suntem aici, sa uitam Cine Suntem, pentru ca in acest univers format din Noi si Lumea Noastra putem fi Una doar printr-o constructie psihologica rezistenta...
Atunci, ce ti-ai dori sa se schimbe in viata ta ?
Acum ai o sansa, ai un expert aproape de tine, pentru ca pagina mea te va insoti !
1 Sedinta consiliere (1 email) gratuit, pentru toti cei care isi creaza un cont pe site-ul www.consilierepsihologicaonline.ro
Sedinta de consiliere poate fi folosita oricand veti dori.
E-mail: contact@consilierepsihologicaonline.ro
SilentRain întreabă: