| blackswan8 a întrebat:

Stie cineva unde imi pot pune aparat dentar ieftin? am inteles ca la Facultatea de Stomatologie dar nu stiu exact unde trebuie sa merg.Am gasit ca este si pe Str. Eforie si pe Str.Plevnei si cineva mai spunea ceva si de Str.Ionel Perlea.Va rog daca stiti sa ma indrumati undeva eventual si o recomandare la un doctor priceput si amabil.De asemenea as dori sa intreb daca am nevoie de trimitere de la doctorul de familie(nu am dr de familie). Multumesc TPU.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Alle13c a răspuns:

Daca esti din Bucuresti iti poti face la Liceul Energetic happy Cauti pe Google "Liceul Energetic harta" si ai toate informatiile necesare.

| blackswan8 explică (pentru Alle13c):

Termina cu tampeniile.eu chiar am nevoie de ajutor nu de raspusuri la misto

| Alle13c a răspuns:

straight face Asta a fost tampenie?! mda eu am incercat sa te ajut dar daca nu stii nici macar sa apreciezi ca mi-am facut timp macar sa-ti citesc intrebarea atunci esti... nu mai zic nimic straight face esti dusa draga :*

| Alle13c a răspuns:

Si ma refeream la Cabinetul Stomatologic de la Liceul Energetic dar daca nu te duce bibilica... bye