Cine te place te plac asa cum esti, si eu am pistrui vara apar toamna dispar, avem tenul prea deschis la culoare si sensibil, poti cere un sfat unui medic dermatolog el iti face o consultatie si decide ce tratament iti trebuie
Soarele... Pisturiile se accentueaza mai ales la inceputul primaverii, dupa care se retrag de la soare...
Stiam si eu niste creme la Sephora gasesti daca intrebi pe fetele de acolo, de depigmentare. Dar eu cred ca pistruii sunt foarte frumosi, de ce sa ii elimini?
Eu folosesc un produs pe baza de "tretinoin hydracuinone"pe care l-am cumparat de putin timp de pe internet"Ebay"si functioneaza f bine.Acest produs este din Filipine si nu se gaseste in magazine, dar daca intri pe Ebay la produsele din gama maxi-peel exista aceasta solutie care da rezultate f bune. Efeciv iti curata punctele negre si petele. S unt f multumita de acest produs.
Exact... sunt sexy pistrui. si mie mi-au aparut. nu stiu de ce esti complexata din cauza asta eu am auzit de lapte proaspat. ceva si de patrunjel
Pai nu parea imi plac. si isi si putin complexata din cauza faptului ca am pistrui.
Si da Notem. i-am mostenit genetic.
Pistruii apar vara de la soare... unii trec...altii raman. cel mai bine este atunci cand incepe sa se incalzeasca afara sa te dai cu o crema protectoare
Isabellpink întreabă: