Ar fi bine sa te examineze un medic cardiolog si sa-ti faca o serie de investigatii (ECG de repaus, Holter ECG, test de efort, s.a.)
http://www.i-medic.ro/boli/cardiologie
Nu, inima nu te doare, ce te pot durea sunt muschii inimii in zona, am avut si eu problma asta, era vorba doar de un junghi intercostal, la mine s-a rezolvat cu medicamentatie. Daca ai fost la doctor, nu ti-a depistat sursa durerii, si sa iti ofere un tratament?
Mi-a gasit sept interstinal la inima cica o camera e dilatata
Atunci doar doctorii te pot ajuta.
Da unde sa mai merg ca nu stiu peste tot e scump nu stiu ce sa fac
Da, asa este, orice in sistemul medical din Romania este scump, desi platim impozit pentru sanatate Nu stiu, cauta in orasul tau un medic, cadiolog bun, o consultatie e in jur de 50 lei cred si roaga-l dupa consultatie sa iti prescrie un tratament, sa te sfatuieasca ce sa faci, nu doar sa iti ofere rezultatul. Dar cu acele rezultate obtinute ai mers la medicul de familie, (acolo e gratis) normal el e cel care trebuie sa te indrume.
Ce doctor am nici nu-i pasa de mine, sunt dureri ciudat, cateodata am si palpitati, nu stiu ce sa spun, parca vin din burta nu pot localiza unde e durerea parca in drepta sau stanga
Atunci il poti schimba, nu are rost sa mai stai la el daca e nesimtit, cauta altul mai bun, ei se bat pe pacienti pentru ca primesc bani pentru fiecare.
Asa e, am observat ceva cand mancam fructe ma durea am luat fier iar ma doare vitaminele pot cauza dureri de astea?
Stii cum se spune, vitaminele sunt bune, nu cred ca pot cauza dureri, dar e posibil sa ma insel, cel mai bine schimba doctorul de familie si spune-i celui nou absolut tot, te ajuta el si ai un sfat calificat, asa eu iti spun doar ceea ce stiu din cultura generala, nu am un cuvant avizat in domeniu.
Da puteam sal scimb da am tot asteptat
A doua problema enervanta e maseua am carie la ea, m-as duce la stomatolog dar iar banii, nu stiu ce sa fac